Concert Fluturi pe Asfalt

Fluturi pe Asfalt se vor afla pentru a doua oara in fata publicului din Iasi. Vineri, 10 februarie, ora 21, in Bar Hand

Bar Hand ii aduc, pentru a doua oara dupa un an, trupa Fluturi pe Asfalt. Concertul va avea loc vineri, 10 februarie, dupa ora 21.

Trupa a inceput sa se formeze in anul 2009 in Cluj, desi ideea exista de ceva vreme. Primul chitarist a gasit un tobar, tobarul a adus un basist. Pentru un timp s-au plimbat cam aceeasi oameni pe la toate instrumentele, pana s-a gasit o formula mai stabila. Primul concert a avut loc in 30 aprilie 2010, langa Cluj. Formula actuala ii include pe Flaviu (tobe), Andrei (bas), Gheo (chitara), Eugen (chitara/voce).

Stilul muzical al trupei se incadreaza cel mai bine in genul post-rock, cu influente din sfera metal, psihedelic si stoner rock.
Fluturi pe asfalt au impartit scena cu nume locale ca Luna Amara sau Alternativ Quartet, dar si cu trupe din afara: Gifts From Enola (SUA), Sun of Nothing (GRE) si Real Lies (HU).
Acesta va fi cel de-al doilea concert al trupei, in Iasi si inafara Clujului, dupa cel din 3 decembrie, 2010. Printre planurile de viitor se numara sustinerea unor concerte in Bucuresti, Timisoara, plus alte orase din tara, cat si inregistrarea unui material discografic.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: