Concert Fluturi pe Asfalt

Fluturi pe Asfalt se vor afla pentru a doua oara in fata publicului din Iasi. Vineri, 10 februarie, ora 21, in Bar Hand

Bar Hand ii aduc, pentru a doua oara dupa un an, trupa Fluturi pe Asfalt. Concertul va avea loc vineri, 10 februarie, dupa ora 21.

Trupa a inceput sa se formeze in anul 2009 in Cluj, desi ideea exista de ceva vreme. Primul chitarist a gasit un tobar, tobarul a adus un basist. Pentru un timp s-au plimbat cam aceeasi oameni pe la toate instrumentele, pana s-a gasit o formula mai stabila. Primul concert a avut loc in 30 aprilie 2010, langa Cluj. Formula actuala ii include pe Flaviu (tobe), Andrei (bas), Gheo (chitara), Eugen (chitara/voce).

Stilul muzical al trupei se incadreaza cel mai bine in genul post-rock, cu influente din sfera metal, psihedelic si stoner rock.
Fluturi pe asfalt au impartit scena cu nume locale ca Luna Amara sau Alternativ Quartet, dar si cu trupe din afara: Gifts From Enola (SUA), Sun of Nothing (GRE) si Real Lies (HU).
Acesta va fi cel de-al doilea concert al trupei, in Iasi si inafara Clujului, dupa cel din 3 decembrie, 2010. Printre planurile de viitor se numara sustinerea unor concerte in Bucuresti, Timisoara, plus alte orase din tara, cat si inregistrarea unui material discografic.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: