Concert EYEDROPS la Iași | Legend

Trecem în noul an cu răsaduri noi în Pepinieră, unde creștem muzică bună de ceva timp. Pe 13 ianuarie 2022, vă așteptăm alături de EYEDROPS la Iași, în Legend Pub! „Pedalăm” liniștiți până pe Esplanada Teatrul Luceafărul 27, unde intrarea se face începând cu ora 19.00, pentru că la 20.00 deja încep să bata tobele.

Concertele EYEDROPS au fost descrise ca fiind, în mod paradoxal, energizante și generatoare ale unei stări de puternică melancolie, iar discursul băieților este caracterizat de o surprinzătoare și simplă sinceritate. Temele abordate în cântecele EYEDROPS sunt cu precădere de natura socială și spirituală, cu un puternic accent pe tema renunțării la frică, în toate formele ei. Trupa și-a început povestea în 2012, cu piese în limba engleză. Odată cu anul 2015 și cu îmbrățișarea limbii române ca mediu de exprimare, și-au consolidat propria poziție pe piața românească de muzică alternativă, lansând piese ca „Spre Soare”, „Prezent”, „Bicicleta” sau “Mai Stai”, pe care abia așteptăm să le cântăm alături de ei curând! În 2019, EYEDROPS a anunțat începerea celui de-al doilea album – Albumul Fără Sfârșit – care va fi un lung șir de piese lansate pe măsură ce sunt compuse, și care se va întinde pe întreaga existență a trupei. Cea mai nouă dintre piesele EYEDROPS se intitulează Altundeva, ea fiind cea de-a șasea din cadrul albumului Fără Sfârșit.

Joi | 13 ianuarie | Greet: 19:00
Esplanada Teatrul Luceafărul 27
Intrare gratuită
Informații și rezervări la 0743 847 828

Pepiniera este o serie de concerte care își propune să susțină trupele tinere, la început de drum, dar care promit prin calitatea muzicii și a fan-base-ului local.

INFO

Legend

Esplanada Teatrul Luceafărul 27, Iasi

www.facebook.com/LegendIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

Scrie un comentariu: