Concert extraordinar – În ritm de Vals… cu Aimo Pagin

Vă invităm miercuri, 20 februarie 2019, ora 18.00, sala mare a Ateneului din Iași la un concert extraordinar oferit de către pianistul francez Aimo Pagin în sprijinul unui tânăr pianist talentat din Iași, Alexandru Simirad.

Ca și ieșeanul nostru, Aimo Pagin avea un vis, să ajungă să învețe la cei mai buni profesori de muzică, astfel încât în 2004 devine absolventul Conservatorului Superior din Geneva, la clasa lui DOMINIQUE MERLET, obținând cea mai înaltă distincție – Diploma de Solist!

Apoi, dorința sa pentru cunoașterea muzicală la condus în Statele Unite, unde a fost acceptat ca student al pianistului și pedagogului LEON FLEISHER. Astăzi este unul dintre cei mai admirați pianiști ai Europei!

Pe 20 februarie, după un lung turneu prin Europa, după 3 ani, revine în România! Aimo Pagin ne va oferi un recital extraordinar din repertoriul lui Chopin, devenind complicele nostru în realizarea visului talentatului pianist ieșean Alexandru Simirad – șansa de a merge pentru un masterclass în Germania!

REZERVARE

Accesul la spectacol se face în baza unei invitații cu donație minimă de 100 lei. Pentru rezervări și detalii: 0757479194 sau 0744435220.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Webwww.ateneuiasi.ro

FBwww.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: