Concert extraordinar HOLOGRAF @ Iasi

Vino la concertul extraordinar Holograf pe 14.02.2019 la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi si le vei redescoperi super hiturile ”Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, ”Ochii tai”, ”Vine o zi”, ”Si baietii plang cateodata”, ”Ti-am dat un inel”.

Muzica holografilor a traversat generatii, hiturile lor sunt decor pentru povestile de iubire ale parintilor si copiilor, o performanta la care viseaza orice artist.

Dan Bittman, Edi Petrosel, Mugurel Vrabete, Tino Furtuna si Romeo Dediu vin in orasul tau cu un show ca o declaratie de dragoste pentru o prietenie de mai bine de 40 de ani intre Holograf si public.

BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: