Concert extraordinar de colinde in scop caritabil CEI CARE VEGHEAZA

 

Sunteti asteptati duminica, 11 decembrie, incepand cu ora 18.00 la spectacolul extraordinar de colinde CEI CARE VEGHEAZA! sustinut de ansamblul vocal-instrumental de muzica sacra Armonia Lucis. Spectacolul va avea loc in Aula Bibliotecii Central Universitare “Mihai Eminescu”.

CEI CARE VEGHEAZA este un spectacol caritabil ce continua seria evenimentelor din cadrul campaniei COLOREAZA UN DESTIN! Scopul acestei campanii desfasurata de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany este adunarea fondurilor necesare deschiderii unui centru de recuperare pentru copii cu dizabilitati!

Spectacolul se adreseaza tuturor iesenilor, indiferent de varsta, iar accesul se face pe baza unei invitatii in valoare de 20 de lei, disponibile la sediul Fundatiei Bethany, strada Varianta Uzinei nr. 1 sau direct la eveniment. Suma de bani ce va fi stransa din vanzarea biletelor este destinata deschiderii si dotarii unui centru de recuperare pentru copiii cu dizabilitati neuro-motorii din judetul Iasi.

Ansamblul Armonia Lucis este tanar in peisajul muzical local, insa membrii sai sunt artisti cu multa experienta. Ei promit sa dea repertoriului traditional de colinde o interpretare noua si cu totul deosebita.

Campania “Coloreaza un destin!” se desfasoara in perioada 1 noiembrie 2011- 30 aprilie 2012. Initiativa a plecat de la o nevoie stringenta identificata de Fundatia Bethany in judetul Iasi si anume nevoia de servicii specializate de recuperare pentru copii si tineri cu deficiente. In ultimii ani, foarte multi parinti au adresat Fundatiei Bethany cereri pentru servicii de kinetoterapie, logopedie si alte servicii de recuperare pentru copiii lor cu deficiente, deoarece serviciile deja existente nu mai fac fata numarului tot mai mare de solicitari. Din dorinta de a-i ajuta pe acesti parinti, s-a conturat ideea campaniei “Coloreaza un destin!”, un efort ce se doreste a fi comun si isi propune sa adune fondurile necesare implementarii unui program de recuperare pentru copii si tineri cu dizabilitati neuro-psiho-motorii.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: