Concert Electric Fence in Underground/ 9 februarie

Concert Electric Fence in Underground/ 9 februarie afis iasi

Dupa o “apocalipsă” ce a esuat, trupa Electric Fence incepe stagiunea de concerte 2013 la Iasi. Pe data de 9 februarie 2013 Electric Fence va sustine un concert in Underground Pub din Iasi, incepand cu ora 20:30. Prezenta supravietuitorilor obligatorie.

DESPRE

Grupul este cunoscut pentru faptul ca a refuzat sa se alinieze tendintelor din domeniu si au creat o muzica originala, proaspata. „Concertele trupei Electric Fence sunt un amestec de prospetime si energie debordanta, facandu-i, fara exceptie, pe oricare dintre participanti sa-si doreasca sa repete experienta“, transmit organizatorii evenimentului muzical.

Printre atuurile trupei Electric Fence se numara prestatia energica, setlist-ul inspirat, calitatile vocale excelente ale solistei si interpretarea instrumentistilor. Formatia a fost infiintata in 2009 de catre Elena Vasile si David Ciente, care au reorientat planul muzical al proiectului Raza. Tinerii au fost difuzati, in special, de catre Radio Guerilla, care a inclus de-a lungul timpului sase piese Electric Fence in playlist.

Electric Fence a participat cu o piesa integral in limba rromani la preselectia nationala Eurovision, unde s-a clasat pe locul 2, fiind, insa, preferata juriului de specialitate. Activitatea trupei a atras atentia Institutului Cultural Roman care a facilitat participarea la festivalul ” Intercultural Art Dialogues” organizat de primaria din Beyoglu, Istanbul. Muzica trupei a fost primita cu placere de cei peste 2000 de spectatori care au asistat la concert.

Au înfiintat conceptul Rock`n`Blog, din care s-au desfasurat deja doua editii în Tago Mago si în Laptaria lui Enache, unde au concertat alaturi de bloggeri celebri, precum Toma Nicolau si Cristian China Birta (Chinezu`). Au cântat în cluburi importante din Bucuresti si din tara.

De asemenea, odata ce muzica s-a raspandit online trupa a inceput sa adune ascultatori si fani de pe tot cuprinsul globului, ajungand chiar si in cateva topuri internationale (uvumi.com chart, artistserver.com chart, reverbnation.com) acestea aducand primele cereri oficiale de la radiourile de afara.

Trupa a finalizat un album si negociaza aparitia si lansarea acestuia cu mai multe case de productie din Romania si de peste hotare. Printre cele mai cunoscute piese Electric Fence se numara „I’m the biggest star”, „Stressless”, „Ready, steady, go!” si „Wr0ng”.

BILET

Bilet 10 lei. Rezervari la 0735 900345 (intre orele 18-23)

INFO

UNDERGROUND PUB

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

www.electricfence.ro

www.facebook.com/electricfenceculture

www.youtube.com/ElectricFenceCulture

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: