Concert East Roots

* Vineri, 25 noiembrie, ora 21.00 * Club Hand.

East Roots nu este doar o trupa, este un concept. S-a infiintat in 2009 in Bucuresti si s-a afirmat pe scena muzicala romaneasca cu un sound nou, greu de etichetat datorita imbinarii unor surprinzatoare elemente precum: Drum& Bass, Reggae, Ska, Dubstep si Dancehall cu pasaje de sitar (instrument traditional oriental) sau nai.

La numai un an de la infiintare cistiga locul III la concursul Stufstock 2010 si sustin concerte la cele mai importante festivaluri (Stufstock, Iarmaroc, Street Delivery etc.), urmate de un turneu prin toata tara.

Cu experienta in genuri muzicale foarte diferite, care variaza de la jazz si muzica clasica la dub si rock, membrii trupei au reusit sa creeze conceptul East Roots.

Piesele compuse in romana, engleza si franceza ne provoaca la un dialog, atit cu ceilalti cit si cu noi insine, prin care sa demolam mentalitati si trenduri distructive si sa fim sinceri fata de cautarile fiecaruia dintre noi.

East Roots este formata din: Bogdan Filipeanu (Mistah B) – voce, Mihai Para – baterie, Laur Iftene – bas si sitar, Mihai Stanescu – clape, Cristian Scurtu- chitara si Adelin Dragu – percutie si nai. Sursa: streetdelivery.ro

Pret bilet: 10 lei

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: