Concert Ducu Bertzi

Vineri, 4 noiembrie, ora 21.00 – Hunter’s Pub (Parcul Expozitiei, in incinta Casei Vanatorului)

“Folkisti din toata tara, uniti-va!” Vineri, 4 noiembrie, cunoscutul interpret de muzica folk soseste la Iasi. Acesta va sustine un concert live timp de doua ore fiind acompaniat de Mihai Nenita la vioara. “Din repertoriul artistului nu vor lipsi melodiile ascultate de generatii intregi precum «M-am indragostit numai de ea», «Floare de colt», «Suflet fara chei» sau  «Saraca inima me»”, a mentionat Andrei Nedelcu supervisor Hunter’s Pub Iasi. Concertul va incepe la ora 21 fiind urmat de o sesiune de autografe si fotografii. Biletele se gasesc la barul Hunter’s Pub iar pretul de achizitie este de 20 de lei. Pentru cei care isi vor procura biletul in seara evenimentului pretul va fi de 25 de lei.

Dupa ora 23 …

Papucii de casa, pijamalele cu animalute, jucariile de plus si pernele pufoase isi intra in drepturi. Hunter’s Pub da startul la Pijamas Party. “Distractia va fi garantata de catre Dj Troller si MC ClauDream. Gasca cea mai activa care va reusi sa ne convinga ca in pijamale nu se doarme, ci se distreaza, va fi premiata cu multe cadouri surpriza. La fel si cei care vor scoate cele mai multe pene din pernele de la bunica. Plus ca intreaga echipa Hunter’s Pub va fi «echipata» in pijamale”, a adaugat Andrei Nedelcu.

Pret bilet: 20 lei

Pret bilet in ziua concertului la intrare: 25 lei

Rezervari la 0752 005 052

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: