Concert DMX în ONE Club, Bucuresti

dmx-concert-bucuresti-afis-2015-romaniaONE CLUB are placerea sa va prezinte, pentru prima data in Romania, un concert live sustinut de rapperul american DMX pe data de 27 martie.

  • Vineri, 27 Martie 2015, ora 23:00, ONE CLUB, Bucuresti

Legenda hip hop ului american a sustinut in ultimii 2 ani o serie de concerte in Europa, iar printre multele tari incluse in turneu se numara si Romania.

DMX este unul dintre cei mai de succes rapperi al tuturor timpurilor la nivel international, acesta fiind castigatorul a numeroase premii Grammy.Hiturile lui s-au vandut, de-a lungul timpului, in peste 30 de milioane de exemplare, ocupand in multiple randuri pozitii fruntase in topurile americane si internationale.Pe langa cariera sa muzicala, DMX (Earl Simmons) a avut un succes imens si in cariera sa de actor, jucand in filme precum “Belly”, “Romeo must die” si “Last hour”.

In ciuda nenumaratelor probleme pe care le-a avut cu legea in ultima decada, DMX – Dark Man X a revenit pe scena pentru a-si incanta fanii de pretutindeni, iar la sfarsitul anului 2013 a anuntat faptul ca lucreaza si la un nou album.

Pe data de 27 martie, toti fanii au posibilitatea sa il vada pe DMX live pe scena Clubului ONE intr-un concert de exceptie.

BILETE

Pret bilet (pre-sale): 40lei

Cumpără online pe www.bilete.ro!

INFO și REZERVĂRI

telefon: 0729 112 582
contact@oneclubbucharest.ro
www.oneclubbucharest.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: