Concert Demis Roussos, 20 decembrie, Sala Palatului

 

concert-demis-rousso

Demis Roussos revine in Romania si anul acesta, pentru deja traditionalul sau concert de Craciun! Concertul va avea loc la Sala Palatului, pe data de 20 decembrie!

Ajunul Craciunului de anul acesta va fi unul cu totul si cu totul deosebit pentru ca il vom petrece alaturi de Demis Roussos! Decorul feeric ne va aminti de Craciunul copilariei, cand ne strangeam cu totii in jurul bradului cantand colinde. Anul acesta Mos Craciun va fi nimeni altul decat Demis, care ne va incanta cu colindele sale alaturi de coruri de copii cu voci de ingeri, ce ne vor transpune in atmosfera magica a Craciunului!

Demis va incanta publicul cu piese specifice sarbatorilor de iarna, colinde, dar si piese ca: “Ave Maria” „White Christmas”, „Silent night”, „Amazing Grace”! Din playlist nu vor lipsi celebrele sale hituri: „Dinata Dinata”, „Goodbye my love goodbye!” sau „My friend the wind” !

Special pentru acest eveniment Demis a declarat: „Am pregatit multe, multe surprize, pe care abia astept sa le dezvalui publicului meu mult iubit din Romania! Iubesc traditiile si colindele de Craciun, iar anul acesta voi incerca sa va transmit si voua emotiile si trairile mele din aceasta perioada foarte draga mie’’.

Demis Roussos – 2011

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO.RO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Muzica si Victoria, Sala Palatului, Palatul Copiilor si online pe biletoo.ro, myticket.ro, bilete.ro, blt.ro si biletedelatati.ro!

Pret bilete:

Categoria Vip – 300 lei

Categoria 1 – 250 lei

Categoria 2 – 200 lei

Categoria 3 – 150 lei

Categoria 4 – 100 lei

Categoria 5 – 50 lei

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: