Concert de muzica germana cu „Zwei Plus”

Duminică, 14 aprilie, ora  18.30 la Hotel Ramada va avea loc un  concert de muzică germană cu trupa „Zwei Plus”. Concertul face parte din seria  ”Săptămâna germană la Ramada”, inclusă in Cafekultour 2013.

Scopul pentru care s-a constituit formația Zwei Plus este acela de a promova cultura și limba germană. Susținerea de care s-a bucurat din partea Forumului democrat al germanilor Regiunea Extracarpatică și Forumul democrat al germanilor din România, a făcut ca trupa să se ridice la un nivel înalt, având ocazia să participe la manifestări culturale ale etnicilor germani din orașe ca Brașov, Bistrița, Reșița, Tulcea, Iași, Piatra Neamț, Bacău.

Ritmurile clasice sunt valsul, lendlerul, polka dar sunt apreciate și ritmurile moderne denumite generic șlagăr. În luna decembrie 2011 grupul „Zwei Plus” a editat primul album intitulat ”Lieder der Liebe” (Cântece de dragoste) care conține 12 piese atât de folclor autentic cât și șlagăre din repertoriul german internațional.

Componenta: Nicolaie Melnic Stroi -clape armonie; Marinel Mihai Todașcă – solistica clape și voce; Dumitru Sascău – acordeon

Intrarea se face pe bază de rezervare la nr. de telefon 0726/698119

INFO

HOTEL RAMADA

Strada Grigore Ureche 27

www.ramadaiasi.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: