Concert de lansare OkapiTati @Skin Club

afis-okapitati

După concertele de la București, Timișoara, Arad și Alba Iulia, Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitză, Spike, MefX, Junky, Tranda, Nane și DJ Oldskull vor susține cel de-al patrulea concert de lansare „OkapiTati” din țară, sâmbătă, 1 noiembrie, la Skin Club, Iași.

Mixtape-ul „OkapiTati” conține 23 de piese și a fost lansat la sfârșitul lunii septembrie pe canalul oficial de YouTube Okapi Sound și, pentru download gratuit, pe www.okapisound.com, iar pe material pot fi ascultați toți cei 10 artiști Okapi Sound (Grasu XXL, Guess Who, Maximilian, Mitză, Spike, Junky, MefX, Tranda, Nane și DJ Oldskull), dar și invitații: ALAN & KEPA, Criss Blaziny, Zhao și DJ Undoo.

„OkapiTati” a strâns în cele trei săptămâni de când a fost lansat în mediul online peste 20000 de download-uri, iar, la concertele de lansare de la București, Timișoara, Arad și Alba Iulia, alături de cei 10 artiști au fost peste 3000 de persoane. Vă mulțumim pentru suportul de până acum!

ACCES

Biletul de intrare va costa 20 lei și va putea fi achiziționat la intrarea în club, accesul realizându-se începând cu ora 23.00. Primii 100 sosiți la concertul de la Skin Club vor primi gratuit CD-ul „OkapiTati”, editat doar în scop promoțional și distribuit gratuit.

Nu uitați, sâmbătă, 1 noiembrie, ora 23.00, sunteți așteptați la concertul „OkapiTati” din Iași!

INFO

Club Skin

Str. Sf. Lazar 27, Iasi

facebook.com/pages/Skin-Music-Lounge

Facebook Event

OkapiTati

www.facebook.com/okapitati

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: