Concert de jazz – UNAGE Band la Ateneul din Iasi

UNAGE Big-Band este cea mai tânără orchestră a Universității Naționale de Arte „George Enescu” din Iași, înființată în anul 2015. Scopul său, didactic prin excelență, este de a lărgi orizontul muzical al studenților de la departamentul „Instrumente de suflat și percuție”, care în mod curent studiază muzica clasică, precum și de a oferi experiența cîntatului într-o orchestră de jazz studenților de la specializarea „Compoziție jazz și muzică ușoară”.

Instrumentiști consacrați de jazz ieșeni, cadre didactice și foști studenți colaborează ocazional, oferind din experiența lor grupului de instrumente din care fac parte. Dirijorul UNAGE Big-Band este Dan Spînu, conferențiar la universitatea ieșeană de arte.

Pe lângă concertele din cadrul Universității Naționale de Arte „G. Enescu” din Iași, Orchestra a reușit până acum 2 prezențe la Festivalul-Concurs Internațional de Jazz de la Târgu Mureș, în anii 2017 și 2018, a doua fiind pe scena Teatrului Național din Tîrgu Mureș, alături de Budapest Jazz Orchestra.

De asemenea, în iunie 2017 orchestra a fost invitată în studioul TVR Iași în cadrul emisiunii „Cap de afiș” a redactorului Alex Vasiliu, beneficiind de difuzări multiple pe postului regional și național de televiziune.

BILETE

Biletele sunt puse în vânzare la următoarele prețuri: 10 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

INFO

Ateneul din Iași

Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi

Telefon/ Fax: 0232 261 846

E-mail: office@ateneuiasi.ro

Web: www.ateneuiasi.ro

FB: www.facebook.com/AteneulDinIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: