Concert de Jazz si Gospel

Reconstruim. Speranța. Cu un strop de muzica buna pentru suflet. Cu noi. Impreuna cu voi. Pentru ei, cei care plâng fără să-i vadă nimeni. Pentru acei părinți care și-au rătăcit speranța printre diagnostice seci. Reci. Printre dizabilități. Printre nevoi. De Terapii. Ale copiilor lor. Printre abilități. De artist. De artiști. De gospel și de jazz. De seară de mai. De Andra Botez și de Consensus Choir din Suedia. De invitat prieteni și de dat veste-n oraș. Pentru ei, copiii cu dizabilități ai Fundației Star of Hope. De venit. Musai.

Gazda evenimentului este Ovidiu Mihaiuc, cunoscutul om de televiziune si jurnalist.

Organizatorii evenimentului caritabil: Fundatia Star of Hope Romania, in parteneriat cu Primaria Iasi si Federatia Organizatiilor de Parinti care au copii cu Dizabilitati. Evenimentul face parte din campania Iubesc Sa Strang Lumea la Piept desfasurata de Fundatia Star of Hope Romania, pentru sustinerea sedintelor de terapie ale copiilor cu dizabilitati din Centrele Star of Hope Romania.

Partenerii instituționali: Primăria Iași, ISJ Iași, DGASPC Iași, DAC Iași, Colegiul Richard Wurmbrand Iași, Colegiul C. Negruzzi Iași. Parteneri media: TVR Iasi, Radio Iasi, Radio Armonia, Ziarul de Iasi, Revista Glare, TeleM, TeleMoldova, Viva FM, Impact FM.

BILETE

Biletele pot fi obtinute, in schimbul unei donatii, de la Agentia Ateneului din Iasi sau de la sediul Fundatiei Star of Hope Romania din str. Bariera Veche, nr. 3, Iasi (in spatele cladirii Granit). De asemenea, puteti suna la telefon 0743 112 725 sau sa scrieti pe email info@starofhope.ro

INFO

Fundația „Star of Hope”

Str. Bariera Veche, nr. 3, Iasi

Web: www.starofhope.ro

FB: www.facebook.com/starofhope

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: