Concert de jazz cu Alexandra Lehmler Quintett din Germania, 15 noiembrie

alexandra lehmer_quintett iasi

Centrul Cultural German Iasi are placerea de a va invita la un nou concert de jazz cu trupa ALEXANDRA LEHMLER QUINTETT din Germania. Concertul va avea loc joi, 15 noiembrie, incepand cu orele 20:00 in Club RS.

Muzica pe care o canta trupa germana Alexandra Lehmler Quintett are toate atributele, pe care cineva le-ar acredita unui jazz ”masculin”: suverana in prezentare, complexa, dar care nu este inutil complicata. Cu radacini vizibile, insa plina de expresie proprie. O muzica matura, cultivata, in care se poate remarca note gandite si folosite cu cap.

Compozitiile de pe cel de-al treilea album, „No Blah Blah“ (aparut sub labelul din Mannheim „JAZZ’n’ARTS“ si sponsorizat de „Initiative Musik“), sunt bogate si interesante; intregul concept al acestui CD este fermecator. Alexandra Lehmler a studiat intensiv maestrii vechi ai jazz-ului; mereu apar in muzica ei influente din diferite perioade ale jazz-ului, linii melodice introspective si teme lirice – dar si foarte mult contur propriu.

ALEXANDRA LEHMLER QUINTETT : Alexandra Lehmler-sax, Matthias Debus-bass, Oliver Maas-pian, Max Mahlert-tobe, Rodrigo Villalon-percutie

REZERVARI

Tel. 0232/213.060. Intrarea este libera.

INFO

Club RS

Adresa: str. Fatu nr. 2A, zona Rapa Galbena Iasi

E-mail: office@clubrs.ro

www.clubrs.ro

www.alexandralehmler.de

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: