Concert de gală al cursanților Masterclass-ului de violoncel susținut de Judith Ermert (Germania)

Afis_res

Centrul Cultural German şi Colegiul Naţional de Artă “Octav Băncilă au plăcerea de vă invita marţi, 13 octombrie 2015 începând cu ora 10:00 la Muzeul Memorial „Mihail Kogălniceanu” (Str. Mihail Kogalniceanu nr. 11), la concertul de gală al cursanților absolvenți ai Masterclass-ului de violoncel, susținut de artista excepțională Judith Ermert din Germania.

Concertul este organizat în încheierea cursurilor de măiestrie internațională în specialitate violoncel, pe care artista Judith Ermert le va susține în perioada 9 – 13 octombrie 2015 la Colegiul Naţional de Artă “Octav Băncilă”.

Violoncelistă de excepție, Judith Ermert este așteptată să se reîntâlnească cu elevii Colegiului de Artă “Octav Băncilă”,  care au avut plăcerea să îi descopere atât latura didactică cât și latura interpretativă, cu ocazia concertelor susținute de aceasta pe scena ieșeană. În calitate de predagog și violonistă talentată, Judith Ermert a câștigat aprecierea publicului internațional atât prin reprezentațiile solo cât și alături de artiști consacrați din lumea muzicii.

Artista revine la Iaşi, de această dată şi în calitate de solistă (violoncel) pentru a susţine concertul vocal-simfonic “Violoncelul nostalgic” organizat în parteneriat cu Filarmonica de Stat “Moldova” vineri, 9 octombrie 2015, în sala de spectacole a Colegiului de Artă “Octav Băncilă”.

INFO

Centrul Cultural German

Str. Lascar Catargi nr. 38, Iasi

Telefon: 0040-232-214051

E-mail: info@kulturzentrum-iasi.ro

Web: www.kulturzentrum-iasi.ro

FB: www.facebook.com/DeutschesKulturzentrumIasi

PE ACEEASI TEMA:

Concertul omagial ”In Memoriam Andreas Henkel”

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turul Gourmand al Iasului

“Hai la teatru!”, pentru a XII-a oară

Expozitie personala Luigi Puiu

Georgiana Sandu, întâlnire cu fanii și lansare de carte la Iași

Scrie un comentariu: