Concert de debut LeVant[electro /trip hop/ IDM] la Teatru Fix

Brain Events vă prezintă în premiera cel mai proaspăt si promitător proiect electronic din Iasi: LeVant [electro /trip hop/ IDM] Evenimentul va avea loc vineri 7 iunie, începând cu ora 22:00, la Teatru FIX. Warm-up: Vatt & Momu.

DESPRE

LeVant este un proiect de muzică electronică fondat la Iasi în 2009 de producătorul si compozitorul George D. Stănciulescu, ca alternativă mai accesibilă la proiectul său de atunci, Ad Ombra, ce s-a impus în underground-ul international în urma lansării a trei albume de dark ambient simfonic la casa de discuri poloneză Rage in Eden Records. După o perioadă de tatonări stilistice si experimente, LeVant se reconfigurează în 2012 când George o întâlneste pe Cristina Pădurariu, o vocalistă versatilă cu experientă în zona jazz si fusion (având la activ colaborări cu nume sonore precum Blazzaj, Implant pentru Refuz, printre altii), completând astfel optim formula muzicală.

Estetica actuală LeVant seduce printr-un demers sonor multidisciplinar si elaborat, care alătură ingenios elementelor de downtempo/IDM influente synth-pop si electro-chillout, agrementate cu rafinamentul texturilor ambiental-simfonice, într-un melanj inedit cu care vor rezona în special fanii Royksopp, The Knife, Amon Tobin sau Goldfrapp.

Evenimentul reprezintă debutul live al proiectului si va consta în prezentarea în premieră a unor piese ce se vor regăsi în playlist-ul viitorului material de studio, intitulat “The Post-Aquarian Gourmet”.

Intrare: 10 lei

Photos by Gloria Luca; Artwork by Maximilian Lupu

INFO

Teatru Fix

Str. Cuza Voda 10

teatrufix.ro

LeVant

www.facebook.com/LeVantProject

soundcloud.com/levant-1

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: