”Feerie de iarna” la Palatul Copiilor

Palatul Copiilor“Feerie de iarna” va avea loc marti, 20 decembrie, la ora 13.00, in sala de spectacole a Palatului Copiilor. Iesenii sint invitati sa petreaca alaturi de micutii artisti, de familiile acestora, de prieteni si fani. Cercul de muzica usoara “Melos” de la Palatul Copiilor din Iasi este condus de prof. dr. Gabriela Nechita. Madalina Lefter sI ceilalti tineri artisti premiati la concursuri internationale vor participa la spectacolul de marti.

Madalina Lefter, fetita care a primit Trofeul pentru contributia la imaginea Romaniei din cadrul Galei 10 pentru Romania, si Georgiana Dariescu, premiata de Primaria Iasi cu o Diploma de excelenta pentru rezultatele deosebite obtinute la festivaluri internationale vor participa la concertul de Craciun organizat la Palatul Copiilor.

Anul 2011 a fost unul extrem de bogat in rezultate remarcabile pe plan national si international. In cadrul acestui spectacol vor cinta tinerele vedete care au adus Iasului si Romaniei trofeele Festivalurilor internationale “Slavianski Bazaar” din Belarus, “Shining Star” din Turcia si “Golden Leaf” din Estonia, premii mari la festivalurile “Mamaia Copiilor”, “Ghiocelul de Argint”, “Volare”, “Ursuletul de Aur”, “Andantino”. De asemenea, copiii au cistigat premii si la festivaluri internationale de prestigiu ca “Eurokids” si “Il Pulcinella d’Oro” din Italia, si “Berliner Perle” din Germania. Tot in acest an, doua dintre elevele cercului “Melos” (Ruxandra Tomulesei si Madalina Lefter) au reprezentat cu cinste Iasul sI Romania la cea mai importanta emisiune de televiziune din Italia, “Ti lascio una canzone”, de pe postul national Rai Uno.

Invitatii speciali ai Concertului de Craciun “Feerie de iarna” al cercului de muzica usoara “Melos” vor fi membrii cercului de gimnastica aerobica de la Palatul Copiilor, condus de prof. Bogdan Banta, dansatorii de la Clubul “Academia Show”, pregatiti de prof. Ligia Grozdan si Cosmina Paraschiv si ansamblul de suflatori “Iany Brass Band”, dirijat de Adrian Dolhescu, de la Palatul Copiilor.

Concertul va fi urmat de o petrecere cu dulciuri si racoritoare. Intrarea este libera.

Autor: Alexandra COROLEA, Ziarul de Iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: