Concert de Craciun cu Mihai Napu Band

Marți 26 decembrie 2017, începând cu orele 19:00, Ancuța vă invită la un concert de Crăciun alături de ,Mihai Napu Band.

În 2013 pune bazele proiectului Mihai Napu Band și adună în jurul lui o echipă de muzicieni de excepție, cu un repertoriu vast de cover-uri care poate fi adaptat oricărui eveniment. În 2014 apare albumul „Iubire Divină”, cu muzica semnată de Mihai Napu, pe versuri de Adrian Păunescu, Corneliu Neagu, Radu Pietreanu și Alex Argăseală.

Anii de experiență, precum și pasiunea pe care o pune în fiecare piesă l-au transformat pe Mihai Napu într-un favorit al publicului, care caută mereu să dăruiască.

Iubesc scena în toată complexitatea ei, iubesc în egală măsură oamenii cărora le cânt, îmi iubesc colegii de trupă și cânt pentru toți cei care vor să trăiască o viață plină de pace și frumusețe interioară.Mihai Napu

REZERVARE

Prețul este de doar 195 lei de persoană / masă festivă și băutură inclusă. Pentru confirmarea rezervărilor sunteti rugati să faceți plata în contul bancar și să trimiteți confirmarea la adresa: office@hanu-ancutei.ro. SC TUROAG SA, CIF: RO2055843; Cod IBAN: RO95BUCU1911210715080RON; Banca: Alpha Bank Roman.

INFO

Hanu Ancutei

www.hanu-ancutei.ro

www.facebook.com/turoag.hanu.ancutei

PE ACEEASI TEMA:

The Motans presented by Johnnie Walker Black Label @Fratelli Iasi

IRINA RIMES & Dj Benjamin Grey’s – Masquerade Party @Fratelli Iasi

Golan DJ Set @Skin Social Summer Edition

White Mahala@Fratelli Summer Club

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Razz Matazz live în Rocknrolla

Simply Joe LIVE @Tribeca Pub & Charcoal Grill

Blues & Jazz Night la Oxford Pub

Hopes for little angels @Cafeneaua Piata Unirii

Scrie un comentariu: