Concert de colinde sustinut de corul MIRA – eveniment caritabil

Dacă şi voi vreţi să fiţi unul dintre cei “vinovaţi” pentru că un copil astăzi zâmbeşte mai mult şi mâine este mai împlinit vă invităm să va bucurati  de magia colindelor de Crăciun interpretate de Corul Mira, vineri – 8 decembrie 2017, ora 19:00 la Biblioteca Centrală Universitară “Mihai Eminescu”, Aula Magna.

”Fericirea are multe forme şi fiecare dintre noi o regăseşte în înfăţişări diverse. Pentru noi fericirea înseamnă să dăruim, înseamnă zâmbetul copiilor care primesc o şansă în plus spre un viitor mai bun.”

Asociatia POSITIVE MIND & ACTION şi împreună cu Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany au ales să organizeze acest eveniment caritabil pentru:

1. Susţinerea a 4 copii cu Sindormul Down – constând în terapie pentru o perioadă de 3 luni în valoare de 500 de lei/lună/copil cu scopul de a-i ajuta să se integreze mai uşor în societate şi de a facilita accesul la educaţie a acestora.

2. Susţinerea a 5 copii din mediul rural cu rezultate bune la şcoală, din familii cu venituri reduse să îşi continue studiile. Costurile sunt de 2000 lei/an pentru un copil. Fiecare copil v-a primi o bursă în valoare de 150 lei, va participa la activităţi de dezvoltare personală, orientare profesională, va merge în vizită la companii din domenii diverse, toate pentru a fi capabil să facă cele mai bune alegeri pentru viitorul său.

BILETE

PREŢ BILET: 25 lei. Biletele le puteţi achiziţiona de la sediul companiei EXPERT MIND – Şos. Nicolina, Nr. 10, Interfon 7, Etaj 2 – Clădirea Moldotrans (lângă OMV) sau în seara evenimentului la intrarea în sala BCU cu condiţia să sunaţi la numărul de telefon 0374 490 137 pentru a vă rezerva locul. Sunteti rugati să confirmaţi prezenţa la eveniment până la data de 29 noiembrie 2017, la adresa de email office@expertmind.ro sau la numărul de telefon 0374 490 137.

INFO

EXPERT MIND

Şos. Nicolina, Nr. 10, Interfon 7, Etaj 2

www.facebook.com/expertmind.contabilitate

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: