Concert de colinde la BCU Iași – Vox Art’Is

Junii-buni-colindatori

Ieșenii sunt invitați în această săptămână la Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iași pentru a lua parte la concertul special de colinde pregătit de corul de cameră Vox Art’Is.

Marți 16 decembrie 2014, ora 19:00 – Concertul de colinde „Junii buni colindători” susținut de Corul de cameră Vox Art’Is sub bagheta dirijorului Bogdan Cojocariu.

În program sunt colinde românești și din repertoriul internațional.

În 2014 se împlinesc 175 de ani de activitate pe principii de organizare modernă a Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu”. Înglobând fonduri care au făcut parte din fostele biblioteci ale Academiilor domneşti (cea mai veche, de pe la 1640, fiinţând la Mănăstirea Trei Ierarhi), Biblioteca Centrală Universitară „Mihai Eminescu” Iaşi este o instituţie de cultură a cărei evoluţie a transformat-o într-o componentă principală a vieţii universitare ieşene de astăzi, având rolul ei distinct, în care funcţiile sale informative şi formative se împletesc cu calitatea de tezaur al miilor şi sutelor de mii de tomuri preţioase pe care le deţine în colecţiile sale. Biblioteca „Mihai Eminescu” înseamnă tradiţie şi continuitate, un centru activ de informare, educaţie multilaterală şi valorificare a unui inestimabil tezaur.

INFO

Biblioteca Centrala Universitara Iasi

Adresa: Strada Păcurari 4 / 700511 Iaşi, România

Telefon: +40 232 264245

Fax: +40 232 261796

Email: bcuis@bcu-iasi.ro

Web: www.bcu-iasi.ro

PE ACEEASI TEMA:

Colinde cu John Mantuci , Cristina și Lucian la Vivid Bistraw

Turneul STRA DI VA RIUS – Bach @Aula BCU Iasi

Ediția de Crăciun a „Portativului Tânărului Artist”: Concert de Colinde

Concert de colinde cu Alexandra Chirica și prietenii @Little Texas

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Cupa Unirii la fotbal

FESTUDIS 2018

Iasul pe bicicleta

Expoziția ”Arheologie și postarhivă” @Bordeline Art Space

Scrie un comentariu: