Concert de colinde al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei

Ediția de anul acesta a Concertului de colinde al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, „Ghetuțele de argint”, își propune să fie un dar îndreptat către copiii care nu pot păși singuri în viață și care au nevoie de sprijinul nostru pentru a merge mai departe.

Invitați: Soprana Ana Cebotari; Tenorul Vlad Miriță; Arhid. Florin Guzgă; Corul Școlii „Varlaam Mitropolitul”; Corala „Universitas”. Locație: Centrul de evenimente „Agora”.

Toate fondurile strânse în cadrul acestui eveniment vor fi direcționate către Fundația Mihai Neșu și Centrul „Sf. Nectarie”.

Centrul de recuperare pentru copii cu dizabilități neuromotorii ”Sfântul Nectarie” a fost creat din dorința lui Mihai Neșu de a contribui sistematic, cu profesionalism, pe termen lung, la recuperarea copiilor cu dizabilități, cu ajutorul fanilor și a oamenilor care l-au iubit ca fotbalist și care încă îi sunt alături.

Fundația „Mihai Neșu” sprijină copiii cu dizabilități și boli cronice din România prin terapii unice in Romania, în vederea îmbunătățirii stării lor de sănătate. Fundația își propune să înfiinţeze un nou centru de recuperare pentru copii, menținând standardele internaționale, întrucât actualul centru a devenit neîncăpător pentru numărul mare de copii din toata țara înscriși la tratamente.

Concertul face parte dintr-o campanie națională de fundraising ce va începe la data de 1 decembrie. Vor fi oferite detalii suplimentare despre cum vă puteți implica începând cu această dată. Recomandăm ca intrarea la concert să se facă pe baza unei donații oferite de dumneavoastră la intrarea în sală, în urnele special amenajate.

INFO

Centrul Agora

Soseaua Nicolina 115, Iasi

mmb.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: