Concert de binefacere

Clubul Rotary “Curtea Domneasca” si Fundatia Serviciilor Sociale Bethany va invita joi, 15 martie 2012, incepand cu orele 19.00 la concertul de binefacere in sprijinul copiilor si tinerilor cu dizabilitati ce va avea loc in sala Aula Magna a Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi.

Concertul vine in sprijinul campaniei „Coloreaza un destin” initiata de Fundatia Bethany ce are ca obiectiv strangerea fondurilor necesare dotarii si sustinerii unui centru de recuperare pentru copiii si tinerii cu dizabilitati din judetul Iasi.

Programul de recuperare vizeaza oferirea de servicii psiho-medico-sociale gratuite pentru copii si tineri cu dizabilitati neuro-psiho-motorii   proveniti din familii aflate in dificultate.

Invitatiile se pot obtine contra unei donatii de 30 RON de la sediul Centrului Cultural German Iasi  (str. Lascar Catargi nr. 38), zilnic intre orele 14.00 si 18.00 sau de la sediul Fundatiei Bethany (str. Varianta Uzinei nr. 1), zilnic intre orele 8.30 si 17.30.

Concertul va fi sustinut de orchestra de camera “Romanian Academic Orchestra” sub indrumarea maestrului Michael Beck. Din program: Leopold Mozart, Joseph Haydn, Wolfgang Amadeus Mozart – Arii celebre din opere. Solisti: Tatiana Pocinoc – pian, Florin Gusga – tenor, Sabin Marcusan – bariton, Alexandru-Florin Baciu – tenor.

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

”Calatorie la 1900” la Castelul Miclauseni, editia a IV-a

In noiembrie vom afla daca ”Capitala Tineretului din România” 2018-2019 va fi la Iasi

Cea mai buna carte de fictiune a anului 2016 va fi publicata de Editura Humanitas Fiction

”Grafic” – expozitie de arte vizuale semnata de Tudor Serban

Scrie un comentariu: