Concert de binefacere in sprijinul copiilor cu autism

Clubul Rotary Iasi Curtea Domneasca cu sprijinul celorlalte cluburi Rotary din Iasi va invita sa participati la concertul de binefacere in sprijinul copiilor cu autism din Iasi din data de 3 martie 2011, orele 19.00, in sala mare a Teatrului Luceafarul.

Clubul Rotary Iasi Curtea Domneasca a initiat acest proiect caritabil avand ca principal obiectiv tratamentul adecvat al copiilor cu autism din Iasi care au nevoie de terapie specializata si individualizata precum si asigurarea asistentei de specialitate familiilor in cauza.

Va concerta orchestra simfonica a Universitatii de Arte „George Enescu” Iasi – Facultatea de Interpretare Muzicala condusa de Dirijor Michael BECK, cu lucrari de mare popularitate.

Invitatiile pot fi procurate de la sediul Centrului Cultural German Iasi – str. Lascar Catargi nr. 38, tel 0232 – 214.051 – contra unei donatii de minim 50 RON. Sumele provenite din vanzarea biletelor dar si din donatiile facute in cadrul evenimentului vor fi donate ANCAAR – Asociatia Nationala pentru Copii si Adulti cu Autism din Romania – Filiala Iasi.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Trenul disperării. Acea duminică | Ateneul National Iasi

Orchestra de tineret a Iașului | Amfiteatrul Palas

Anii noștri de glorie | Cinema Ateneu

Neidentificat | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: