Concert David Bisbal, Sala Palatului, 22 aprilie 2012

Afis  concert David Bisbal

Energic, carismatic, talentat, dar modest, cu focul latino in inima, avand cele mai senzuale miscari, un suras si o privire care te dezarmeaza, David Bisbal  a devenit in foarte scurt timp o vedeta internationala de prima marime, un adevarat icon al muzicii latine. A fost nevoie doar de doi ani si de un disc pentru ca Spania si America Latina sa fie la picioarele lui. I-au urmat, apoi, Europa si Statele Unite.

David Bisbal aduce din ritmurile latine in Romania, pe 22 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti. Artistul spaniol, insotit de formatia sa de instrumentisti, pregateste pentru fanii din Romania un show live, plin de energie. Acordurile latino, ideale pentru dans, se vor completa cu balade, care vor evidentia impresionantele calitati vocale ale lui Bisbal. Publicul se va putea bucura de ritmurile celebrelor hit-uri Buleria sau Corazon Latino, dar si de single-urile incluse pe ultimele sale albume, Premonicion si Sin mirar atras. David Bisbal a concertat pentru prima data in Romania in decembrie 2008, cand peste 4.000 de spectatori din toata tara l-au acompaniat frenetic pe tot parcursul recitalului, fascinati de energia debordanta a artistului.

David Bisbal si-a inceput cariera in urma cu 10 ani, timp in care a lansat patru albume, care au inregistrat vanzari de peste 5 milioane de discuri. Artistul spaniol a fost numarul 1 in Spania, Statele Unite, Argentina si Mexic, palmaresul sau international insumand peste 50 de premii, itre care un Latin Grammy si mai multe Billboard Latino.

Concertul David Bisbal face parte din seria evenimentelor derulate in cadrul proiectului national cultural “Arta Contra Drog“ 2012, initiat de CIADO Romania.

Evenimentul latino al anului! Concertul David Bisbal la Sala Palatului, duminica, 22 aprilie, ora 20.00.

BILETE

VIP: 350,00 lei

Categoria I: 250,00 lei

Categoria II: 150,00 lei

Pentru bilete online CLICK AICI


ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: