Concert D’Acord Band in Hunters Pub

D'Acord Band

Sunt tineri, dinamici si pun suflet in tot ceea ce fac. Andrei, Oana, Mihai, Anca si Dragos sunt cei cinci membrii care au dat viata unei dintre cele mai indragite  formatii iesene: D’Acord Band. Pasiunea lor pentru muzica i-a adus impreuna, iar vineri – 8 februarie 2013, vor fi prezenti in Hunter’s Pub pentru un concert ce nu trebuie ratat.

DESPRE

Andrei Balan are 29 ani si sustine ca s-a nascut cu talentul pentru muzica, pasiunea luand nastere ulterior, odata cu realizarile. “Prima realizare in muzica a fost in ciclul gimnazial cand profesorul de muzica m-a desemnat sa fiu solist al corului scolii. Am continuat cu muzica in liceu ca elev al Seminarului Teologic de la Iasi si mai tarziu ca student al Facultatii de Teologie. In muzica, cu oricare melodie studiata si invatata, ai parte de cate o realizare. In D’Acord Band am avut cele mai mari si cele mai multe realizari de pana acum”, a mentionat Andrei.

Oana Pinzaru are 23 ani. Si-a descoperit talentul muzical la varsta de 11 ani cand a inceput sa studieze flautul si pianul, instrumente cu care a participat la numeroase concursuri. A urmat cursurile Colegiului National de Arta “Octav Bancila”, specializarea flaut, iar mai tarziu, fascinata de sunetul saxofonului, a ales sa studieze si acest instrument cu care a absolvit Facultatea de Interpretare Muzicala la Universitatea de Arte “George Enescu”. “Andrei Balan a venit la sala de studiu si mi-a propus sa colaboram iar de atunci suntem o echipa. Au trecut 4 ani si ne dorim la cat mai multi impreuna”, a adaugat Oana.

Mihai Cornea a descoperit pasiunea pentru muzica la varsta de 9 ani, hotarandu-se sa urmeze, mai tarziu, studiile Colegiului National “Mihai Eminescu” din Toplita, judetul Harghita, cu specializare teologica. Acolo a realizat ca vocatia sa este muzica si teatrul. A ales sa urmeze cursurile Universitatii de Arte “George Enescu“ din Iasi, specializarea pedagogie muzicala si ulterior teatrul. Acum la 27 de ani, este un membru de baza al formatiei, cantand la clape. “Un gand pentru D`Acord? Mica mea lume, un vis devenit realitatea si o cale de evadare din cotidian“, a sustinut Mihai.

Anca Enea are 21 de ani si canta la pian si vioara. In  prezent este studenta la Conservatorul din Iasi, specializarea pedagogie muzicala. Pasiunea pentru muzica si cantul popular exista in familia Ancai de generaţii.” Strabunicul meu a fost lautar. Mi-a daruit o vioara veche de peste 100 de ani”, povesteste Anca. Totul a inceput la varsta de sase ani. Odata cu literele, Anca a invaţat sa cante la pian. Influentata de profesorul ei, Marcel Dupu, botosaneanca a inceput sa studieze si vioara, evoluand zi de zi alaturi de Orchestra “Mugurelul”. Manuieste vioara de peste 8 ani, dorindu-si sa evolueze in permanenta. Alintata si “piticot” de colegii din band, Anca este cea mai noua membra a trupei D`Acord. “Norocul mi-a suras acum 2 ani, cand Andrei m-a contactat pentru o colaborare cu formatia, colaborare ce s-a dovedit a fi un succes. Ma bucur pentru ceea ce se intampla in aceasta trupa, suntem tineri si vrem sa impartasim muzica buna cu oamenii din jur, iar totodata sunt inconjurata de prieteni adevarati“, este mandra “Piticot”.

La cei 23 de ani ai sai, Dragos Epurica isi aminteste ca si-a descoperit talentul cand avea doar 11 ani, moment cand a inceput sa studieze chitara. Talentul il mosteneste de la tatal sau , care de asemenea este chitarist.  A urmat Liceul de Arta din Focsani, la indrumarea tatalui sau, iar din dorinta de a aprofunda tainele muzicii, s-a inscris la Universitatea de Arte din Iasi, sectia muzica jazz. Dupa mai multe colaborari cu diferite formatii, Dragos a ales sa faca parte din D`Acord Band. “Au trecut 4 ani de cand formam o echipa. In tot acest timp am incercat sa evoluam, ne-am bucurat de multe aprecieri, am acceptat mici critici si am intretinut atmosfera la numeroase evenimente. Vreau  sa continui aceasta colaborare si sa ma bucur de realizarile noastre “, a precizat Dragos.

INTRARE SI REZERVARI

Concertul va incepe la ora 21, iar intrarea la eveniment este libera. Cu toate acestea se impune o rezervare prealabila la numarul de telefon: 0752.005.052.

INFO

Hunter’s Pub

Parcul Expozitieicurtea restaurantului Casa Vanatorului

Telefon: 0752.005.052

www.hunterspub.ro

www.facebook.com/hunterspub.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: