Concert CUANTUNE – Lansare album „I Jazz Wanna Be With You”

Concert CUANTUNE - Lansare album „I Jazz Wanna Be With You”/ Afis IasiBrain Events crează din nou energie cu un eveniment special pentru Iași, plin de sunete nu-jazz, funk, electro în Parcul Casei Pogor, unul dintre cele mai frumoase și putin cunoscute spatii verzi din Iași: CUANTUNE – Lansare album “I Jazz Wanna Be With You”.

  • Evenimentul începe cu un warm-up alături de Scuffle.

CUANTUNE

Stilul inconfundabil, greu de plasat între barierele unui singur gen muzical, plasează Cuantune printre puținele trupe cu un sound unic si captivant ce îmbină intr-un mod armonios elemente de jazz, funk, soul, electro, hiphop, IDM si chillout, îndemânarea acestui grup de artiști deosebiți urmând a fi dezvăluită pe scena din Baia Turceasca, in data de 18 mai.

Albumul este intitulat „I jazz wanna be with you”, piesele ce apar pe acesta fiind ca o înșiruire de povesti, ce descriu in etape relația unui cuplu de tineri îndrăgostiți. Colaborarea cu artiști din Romania si nu numai, conferă întregului ansamblu o nota de autenticitate, materializata intr-un album ce imortalizează stările, trăirile si cunoștințele artiștilor care au contribuit la realizarea acestuia.

Cuantune dovedește diversitate nu doar prin unicitatea sunetelor de pe vinil, ci și prin aparițiile live alături de nume consacrate în industrie, precum Nouvelle Vague, Club Des Belugas și Jamie Woon, oferind publicului amator de muzică show-uri pline de creativitate și originalitate.

Cuantune sunt:

  • Elizabeth – voce
  • Mario F. Cruxfader – voce, turntable, samples
  • Andreas Aron – bass electric
  • Alexandru Olteanu – pian

Albumul de debut al trupei Cuantune va fi lansat primăvara aceasta si in Iasi, in data de 18 Mai, in parcul Casei Pogor. Așteptat cu nerăbdare de fanii din întreaga țară, albumul este dovada unui produs rezultat din pasiune, munca in echipa și dorința de a crea ceva deosebit.

INTRARE

Bilete: 20 lei (la intrare, in seara evenimentului).

Evenimentul este organizat de Brain Events, în parteneriat cu Asociaţia Compania FaPt – Fabrica de Artă şi Producție Teatrală, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iaşi, şi face parte dintr-un program ce are ca obiective: susținerea formelor alternative şi experimentale de artă contemporană; extinderea ideii de artă urbană, prin exploatarea spațiilor neconvenționale; formarea unui public spectator-vizitator, precum şi dezvoltarea unei dinamici artistice, axată pe schimburi şi fluxuri culturale.

INFO

Cuantune pe Facebook: www.facebook.com/cuantune

Brain Events pe Facebook: www.facebook.com/Brain.Events

www.facebook.com/events/181197612037628

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: