Concert coral dedicat Zilei Culturii Nationale

Cultura românească se identifică printr-un mare simbol – Cuvântul ei cel mai profund – EMINESCU, poetul care a întruchipat mereu autenticul spirit românesc. Ca un gest istoric, în fiecare an, pe 15 ianuarie, sărbătorim aniversarea zilei de naștere a marelui nostru poet național MIHAI EMINESCU și ZIUA CULTURII NAȚIONALE.

Concertul Corului academic “Gavriil Musicescu”, intitulat “DOR DE EMINESCU”, are loc ca un omagiu adus celui care a fost considerat cea mai importantă voce poetică din literatura noastră.

Vă invităm sâmbătă, 15 ianuarie 2022, ora 19:00 în Sala “Eduard Caudella” – Casa Balș să ascultați câteva din celebrele lucrări compuse pe versurile marelui poet, cum ar fi “Sara pe deal”, “Somnoroase păsărele”, “Dorința”, “Lacul”, “Floare Albastră”, etc.

Dirijor: BOGDAN COJOCARU. Soliști: Luminița Bădărău, Liviu Muntean și Ionuț Ciobotaru. La pian: Ciprian Ciotloș

BILETE

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29. Relații la telefon: 0332 882 025

Contextul pandemic actual, prin hotărârile autorităților, permite participarea persoanelor vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare și persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, fiind necesară purtarea măștii de protecție.

INFO

Filarmonica de Stat „Moldova”

Adresa: Str. Cuza Voda 29, Iasi

Tel: (004) 0232-212509; 0232-314601

E-mailsecretary@filarmonicais.ro

Web: filarmonicais.ro

FB: www.facebook.com/FilarmonicaMoldovaIasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: