Concert Chimie, Ana Maria Alexie si DJ Al*Bu în Iasi

Chimie lanseaza, vineri, 7 martie, la Iasi, albumul  “STRADA STRAMBA”, alaturi de ANA MARIA ALEXIE si DJ AL*BU. Evenimentul are loc in Undeground Pub, de la ora 21.00.

In deschidere vor canta In deschidere: OBLX si MP13, Vax & Zar Murdar. Pasionatii vor gasi la intrare  si materiale promotionale si : Tricou “Strada Stramba”, marimi disponibile: S, M, L, XL (50 lei), Tricou “Bionic”, marimi disponibile: S, M, L, XL, XXL (50 lei), Album “Strada Stramba” (20 lei), Album “De la zei la cimpanzei” (25 lei), Album “Usile” (20 lei), Album “Amenintarea Maimutei” (20 lei)

DESPRE ALBUM

Artistul declara anul trecut: ”Toamna lui 2013 are planuri mari cu mine: ”Strada Strâmbă” e titlul materialului la care lucrez. Am intrat în studio cu prieteni si colaboratori, si în primul rând, cu mine si cu tot ce am să spun. Rămâneti alături pentru noutăti. PACE !

EP-ul a fost lansat în data de 1 martie 2014, independent si contine sase piese, ale caror titluri sunt:

  • Rana (cu Ana Maria Alexie)
  • Am fost un copil rau (cu Ana Maria Alexie)
  • Groapa (cu Ana Maria Alexie)
  • Fratii (cu Ana Maria Alexie)
  • Blood is life (cu Sisu si Ana Maria Alexie)
  • Imigrantii (cu Ana Maria Alexie)

DESPRE ARTIST

I-a placut sa scrie din copilarie si s-a indreptat spre jurnalism. A terminat facultatea dar muzica l-a coplesit. E simplu spune MISU, doar muzica l-a ales. Baiatul subtirel s-a ales cu o porecla in copilarie si uite asa MISU e CHIMIE. Spune ca este inspirat de multe lucruri de la un ras de copil, un peisaj, un copac. Pentru ca a terminat o facultate de jurnalism e foarte atent la texte. E chitibusar cu accent de perfectionism. Are un mod lejer de a vorbi si nu e deloc fitos.

A debutat la mare, la CONSTANTA. Emotiile erau mari si nu isi aduce aminte decat de haosul prezent. O sursa de inspiratie pentru toti artistii lumii. CHIMIE aka MISU FOARFECA un nume recunoscut, apreciat. Fanii asteapta cu drag sa mearga la concertele sale. In rest, CHIMIE lasa muzica sa vorbeasca. Mai multe despre Misu Foarfeca pe vedeteblog.com.

BILETE

Support: 15 lei

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

www.facebook.com/Undergroundthepub

Chimie

www.facebook.com/chimie.oficial

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: