Underground Iasi: Concert Celelalte Cuvinte

concert-celelalte-cuvinte-concert-iasi-afisTrupa-legenda a rock-ului romanesc va sustine sambata, 26 aprilie 2014, la 23.45, un concert extraordinar Underground Pub Iasi.

DESPRE

Celelalte Cuvinte este o trupa românească de rock provenind din Oradea. A debutat în decembrie 1981, iar activitatea sa continuă și astăzi. Deși, în general, Celelalte Cuvinte este considerată o trupă de heavy metal, de-a lungul vremii au fost abordate și genuri precum doom metal în albumul Armaghedon – un element inedit chiar și în ziua de azi în lumea muzicală românească, influențe ale sale fiind prezente și în albumul Destin al trupei Cargo – sau, mai recent, alternative rock – în albumul NOS. Ultimul album al trupei, “Stem”, a fost lansat in 2008, formația oferind fanilor posibilitatea de a asculta două piese de pe el (“Stem” si “Zmeie”, primul single de pe noul album) pe pagina MySpace proprie, cu două săptămâni înainte de lansarea albumului. Celelalte Cuvinte a fost prima formație din Romania care a făcut acest lucru.

Celelalte Cuvinte este prima trupă din România care, dupa plecarea trupei Phoenix din țară, a atras într-adevar atenția publicului cunoscător de muzica elaborată. Prin albumul Armaghedon, formația ocupă un loc important și în underground-ul rockului românesc.

În 2011 formația a susținut un turneu aniversar, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate. “Celelalte Cuvinte” au cântat la București pe 8 decembrie 2011 în fața a peste 4000 de spectatori veniți la Sala Palatului pentru un concert-eveniment de 3 ore.

Mai multe despre formatie gasiti in acest PDF.

INFO

www.facebook.com/celelaltecuvinte

www.celelalte-cuvinte.ro

Pagina evenimentului: www.facebook.com/events/209577082586914

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Vinurile micilor producatori din Republica Moldova prezente la Festivalul ”Vin la Cultură”

Transport public gratuit, de Ziua mondială fără mașini, dimineața, la prânz și seara

Conferință,dezbatere-Rolul familiei, al educației și al armatei

„Comedie cu olteni” pe Pietonalul Stefan cel Mare / ATENEUL IN ORAS

Scrie un comentariu: