Underground Iasi: Concert Celelalte Cuvinte

concert-celelalte-cuvinte-concert-iasi-afisTrupa-legenda a rock-ului romanesc va sustine sambata, 26 aprilie 2014, la 23.45, un concert extraordinar Underground Pub Iasi.

DESPRE

Celelalte Cuvinte este o trupa românească de rock provenind din Oradea. A debutat în decembrie 1981, iar activitatea sa continuă și astăzi. Deși, în general, Celelalte Cuvinte este considerată o trupă de heavy metal, de-a lungul vremii au fost abordate și genuri precum doom metal în albumul Armaghedon – un element inedit chiar și în ziua de azi în lumea muzicală românească, influențe ale sale fiind prezente și în albumul Destin al trupei Cargo – sau, mai recent, alternative rock – în albumul NOS. Ultimul album al trupei, “Stem”, a fost lansat in 2008, formația oferind fanilor posibilitatea de a asculta două piese de pe el (“Stem” si “Zmeie”, primul single de pe noul album) pe pagina MySpace proprie, cu două săptămâni înainte de lansarea albumului. Celelalte Cuvinte a fost prima formație din Romania care a făcut acest lucru.

Celelalte Cuvinte este prima trupă din România care, dupa plecarea trupei Phoenix din țară, a atras într-adevar atenția publicului cunoscător de muzica elaborată. Prin albumul Armaghedon, formația ocupă un loc important și în underground-ul rockului românesc.

În 2011 formația a susținut un turneu aniversar, cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate. “Celelalte Cuvinte” au cântat la București pe 8 decembrie 2011 în fața a peste 4000 de spectatori veniți la Sala Palatului pentru un concert-eveniment de 3 ore.

Mai multe despre formatie gasiti in acest PDF.

INFO

www.facebook.com/celelaltecuvinte

www.celelalte-cuvinte.ro

Pagina evenimentului: www.facebook.com/events/209577082586914

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Expoziția “Poveste sentimentală” | Galeria de artă “Th. Pallady”

Atelier de decorat ouă în cadrul Atelierelor DICE de la Palatul Culturii

Se lanseaza BOLD SCHOOL, un proiect educational online dedicat New Media

Expoziția “Dacă vreau să flutur, fluturi…” | Iulius Mall Iasi

Scrie un comentariu: