Concert Carla’s Dreams @SKYE Club

carlas dream skye

Club SKYE te invita vineri, 4 martie 2016 la un show desavarsit cu cei mai in voga producatori muzicali ai momentului: CARLA’S DREAMS! Pregateste-te pentru un spectacol unde toate hiturile ce i-au propulsat in topuri vor fi reinterpretate in cadrul unui eveniment de senzatie!

Traieste, vibreaza si iubeste in club SKYE! Te asteptam sa fii alaturi de artistii tai preferati, sa asculti melodiile de suflet, sa te bucuri si sa dansezi pe muzica lor, intr-o atmosfera exceptionala. Iti garantam cea mai placuta experienta live.

Cei de la Carla’s Dreams au intrat in inima si sub pielea noastra cu “P.O.H.U.I”, “Cum ne noi”, “Te rog” si multe alte hituri.

Tu esti CARLA’S DREAMS!

REZERVARE

S-au pus in vanzare primele 500 de bilete la unul dintre cele mai asteptate concerte ale primaverii: CARLA’S DREAMS. Pretul unui bilet este de 25 lei, insa daca esti student il poti achizitiona cu 20 lei, pe baza carnetului de student. Biletele pot fi achizitionate de la Cafeneaua Deja Vue (vis-à-vis de Parcul Copou). Pentru informatii si rezervari: 0746 870 128, alin@skye.ro, www.skye.ro.

INFO

Club SKYE

B-dul Carol I, nr.48, Iasi

Web: www.skye.ro

FB: www.facebook.com/skyeiasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie:

Scrie un comentariu: