Concert caritabil

George este un copil de 13 ani, diagnosticat de la nastere cu tetrapareza spastica. Cum mult prea des se intampla, din cauza unei erori medicale. George este complet imobil, neputandu-si roti nici macar capul. Are strabism, atrofie optica, deviatie la coloana vertebrala, crize epileptice, retard mintal. Nu comunica la fel ca noi, dar se vede ca vrea sa se insanatoseasca, sa cunoasca macar o parte din ceea ce inseamna o viata normala.
Pentru asta are nevoie de sedinte de kinetoterapie, inot asistat de un kinetoterapeut, de psihoterapie si logopedie. Nimic nu e gratis, dar, truism sau nu, costurile devin mici atunci cand sunt impartite. La fel cum bucuria devine mai mare, in aceleasi conditii.

Va rugam sa va alaturati eforturilor parintilor lui George, ale Organizatiei Nationale “Cercetasii Romaniei”, Centrul Local “Sf. Anton” Iasi si ale Clubului Presei, care, pe data de 21 decembrie, organizeaza un concert ale carui bilete se vor transforma in donatii pentru George.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Stand-up comedy cu Victor Dragan @PhoenixCafe

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Scrie un comentariu: