Concert caritabil Skaietii | ChezLesAmis

Concert caritabil Skaietii pentru a veni în sprijinul Asociației de Protecție a Animalelor MaxDog de lângă Iași, eveniment organizat de Comunitatea PetNote cu sprijinul SameDay Curier.

Dacă ai posibilitatea de a dona bani, păturici, medicamente, jucării sau hrană pentru căței, căluți sau măgăruși, poți fi sigur că vei face multe suflete fericite!

Start: 19:00
Access: pe baza de donatie
Rezervari: 0742620834

Skaietii sunt o trupă care îmbrățișează jam-ul și improvizația. Nucleul trupei este format din Alexandru Hobincu – tobe, Vlad Ciolan – chitară, Vlad Minea – chitară bas, Sergiu Gușă – chitară și Toni Prodan – clape. Din momentul concepției până în prezent au concertat în numeroase localuri din Iași, însă principalele două locații sunt sala de repetiții pe care o iubesc și pietonalul Lăpușneanu pe care îl înfrumusețeaza vara cu muzică la instrumente.

În reprezentațiile lor stradale, de pe Lăpușneanu, au pus zâmbete pe fețele trecătorilor mici și mari, care fie au fost doar la plimbare, ori s-au oprit pe bancă sau la un dans. Muzica de stradă reprezintă o formă de exprimare liberă a artei urbane, în interiorul orașului și are ca scop estetizarea fundalului sonor cotidian. Ceea ce interpreteaza este o formă de luptă împotriva stresului și a depresiei prin caracterul improvizat dar totodată folosind teme cunoscute, practic este o rearanjare a conținutului muzical contemporan în forma muzicii live cântată de trupă.

INFO

Chez Les Amis Cafe

Piata Sf. Anton de Padova, Iasi

www.facebook.com/Chez-Les-Amis

PE ACEEASI TEMA:

Concert-maraton caritabil pentru copiii refugiați din Ucraina

Cântec pentru prieteni | Chez Les Amis

Voice of Grace – Jazzy Christmas Songs

Concert caritabil în sprijinul victimelor din Ucraina

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: