CONCERT CARITABIL / Mihai Margineanu in Club Office

Mihai Margineanu sustine in aceasta seara un concert caritabil la Iasi pentru un copil de aproape 3 ani care sufera de cancer.

Mihai Margineanu

Mihai Margineanu va cinta in Club Office, Hotel Ramada, incepind cu ora 19, pretul biletului fiind 20 de lei.Concertul face parte din campania „Ajutati-l pe Raducu", initiata de Madalina Popovici.

Radu Stefan Chirica s-a nascut in decembrie 2009, iar la un an a fost diagnosticat cu o tumoare la nivelul piciorului. Dupa nenumarate internari la Spitalul „Sf. Maria” pentru chimioterapie, micutul a ajuns in Germania, insa interventiile de care are nevoie copilul nu pot fi decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, astfel ca parintii au nevoie de bani.

Raducu este acum in spital, in Freiburg, Germania. Are nevoie de doua operatii de transplant cu celule auto-log. Parintii au dispus recoltarea la nastere de celule stem, doar ca totul costa cel putin 150.000 de euro. Au mai fost ajutati pina acum cu diverse sume de bani, insa suma este una foarte mare si sigur ca nu au fondurile necesare pentru operatii“, a declarat Madalina Popovici, organizatoarea concertului si prietena de familie.

Mihai Margineanu va cinta in Club Office, Hotel Ramada, incepind cu ora 19, pretul biletului fiind 20 de lei. Donatii se vor putea face si intr-o urna ce va fi amplasata in interiorul clubului. Concertul face parte din campania „Ajutati-l pe Raducu“, initiata de Madalina Popovici.

In cadrul campaniei va mai avea loc si un tirg vintage denumit „Lucruri mici“, in zilele de 7 si 8 aprilie, in fata Ateneului Tatarasi. Iesenii vor putea dona sau achizitiona lucruri mici, de la jucarii si pina la birotica, iar fondurile colectate vor reveni micutului care are nevoie de cele doua operatii.

Daca nu puteti fi prezenti si doriti sa il ajutati pe Radu, o puteti face si prin donatii in conturile RO41RNCB0026056154960001 (Lei) si RO14RNCB0026056154960002 (Euro), SWIFT RNCBROBU, Banca Comerciala Romana, conturi deschise pe numele Marcel Chirica, tatal baietelului.

Autor: Nicoleta BUNDUC

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: