Concert caritabil in sprijinul copiilor cu dizabilitati

Iesenii se pot bucura de muzica simfonica si de colinde, venind totodata in sprijinul copiilor cu dizabilitati. Pe 17 decembrie, incepand cu ora 19, pe scena Ateneului Tatarasi va fi organizat unconcert caritabil de Craciun.

La invitatia Lions Club Iasi 2000, „Romanian Academic Orchestra” va concerta sub bagheta dirijorului Michael Beck, pentru ca Mosul sa poata aduce daruri copiilor diagnosticati cu autism.

Ca solisti vor evolua in concert Florin Guzga (tenor), Stefan Epureanu (oboi), Alexandru Olaru (oboi), Raluca Scurtu (vioara), Mirela Iluchianu (vioara) si Tatiana Pocinoc (pian). Pe scena va urca si Cvartetul „COSTAS”, care va interpreta colinde religioase romanesti.

INTRARE

Intrarea la eveniment se face pe baza de invitatie valabila pentru 2 persoane, costul uneia fiind de 50 lei.

Concertul este organizat cu sprijinul Ateneului Tatarasi si al filialei iesene a Asociatiei Nationale a Copiilor si Adultilor cu Autism din Romania (ANCAAR). „Toate fondurile obtinute vor fi folosite pentru ca toti copiii cu autism din asociatia noastra sa-l primeasca pe Mos Craciun cu tolba cat mai plina de daruri“, a precizat Carmen Gherca, presedinte ANCAAR Iasi.

Autor: Loredana OPREA, Ziarul de Iasi

INFO

Ateneul Tatarasi

Str. PICTORULUI nr. 14 IAŞI, cod postal 700320

Telefon/ Fax: 0232 261 846,

E-mail: ateneutatarasi@yahoo.com

www.ateneutatarasi.ro

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: