Concert caritabil de muzica clasica. Ajutati-l pe Razvan!

concert-caritabil---razvan

Eşti un adult care mai păstrează vie amintirea vremurilor în care muzica clasică era apreciată şi prezentă perpetuu în viaţă oamenilor, sau poate un tânăr săturat de melodiile comerciale de pe toate posturile de radio? Acum ai ocazia să retrăieşti emoţia autentică prin calitatea liniei simfonice de care abundă operele celor mai mari compozitori (F.F.Chopin, L.V.Beethoven, J.S.Bach, Franz Liszt etc) şi să suprimi pentru câteva momente stresul ce a devenit parte din activitatea zilnică.

Clubul Interact Iaşi îţi oferă sâmbătă, 29 noiembrie, între orele 19 -20:30 la Bilblioteca Centrală Universitară Iaşi, posibilitatea de a te bucura de câteva clipe de relaxare prin prisma unui concert caritabil, la care vor participa 11 tineri, elevi ai liceelor ”Emil Racoviţă”, ”Costache Negruzzi” şi “Octav Băncilă”.

Evenimentul are ca scop promovarea curentului clasic genuin, dar şi într-ajutorarea tinerilor lipsiţi de posibilităţi materiale şi dornici de a trăi o viaţă decentă, mai precis cei 7 copii ai familiei Agapi. De asemenea, un alt caz pe care il sustinem este cel al lui Razvan, in varsta de 17 ani, care trebuie sa treaca printr-o operatie dificila pe creier. Diagnosticul medicilor – chist arahnoidian dimensiuni 19/14/16 mm cu afectare a centrilor de memorie si cu risc de compresie pe centrii respiratori. Operatia poate fi efectuata doar cu neuronavigatie laparoscopica si costa 30.000 euro. Obiectivul  poate fi realizat prin intermediul fondurilor strânse datorită concertului.

Mai multe informatii despre cazul lui Razvan Mihnea Ghenghe si modalitatile prin care il puteti ajuta gasiti AICI

Multumim Bibliotecii Centrale Universitare pentru sala in care va avea loc concertul, tuturor persoanelor care participa la spectacol ca interpreți, cât și celor care s-au ocupat de aspecte necesare promovării, cum ar fi Grafo Dragos. Clubul Interact Iaşi

INTRARE

Puteți intra pe linkul următor și să vă înscrieți pentru un loc: docs.google.com/forms.  Bilet: 10 lei (gratis pentru copii sub 7 ani). Biletele se pot lua cu câteva zile înainte sau la începutul concertului (la intrare). Donatiile, pe langa pretul biletului, sunt bine venite!

INFO

Pentru mai multe detalii puteti suna la : Răzvan Zanfirescu -0747126428; Ana Damaschin– 0744163322

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: