Concert caritabil cu Ducu Bertzi si orchestra Momentum

Cluburile Rotary din Iasi, vă invită sambata, 12 aprilie, începând cu orele 18.00, la concertul caritabil „Cartile copilariei in fiecare casa” sustinut de Ducu Bertzi si Orchestra Momentum în sala Aula Magna a Universitătii de Stiinte Agricole si Medicină Veterinară “Ion Ionescu de la Brad” din Iasi.

Campania de donatii „Cartile copilariei in fiecare casa” initiata de Editura Curtea Veche Publishing, sustinuta de membrii Familiei Regale a Romaniei si Cluburile Rotary din Iasi are ca scop aducerea cartilor aproape de copiii din zonele rurale din judetul Iasi, crearea unor ateliere de lectura si stimularea apetitului pentru citit al celor mici.

Invitaţiile se pot obţine contra unei donaţii de 30 lei/persoana de la sediul Centrului Cultural German Iaşi, zilnic între orele 14.00 şi 18.00. tel. 0232.214.051 si de la ICAR Palas, Tel: 0232.708.919.

Partenerii evenimentului: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Iasi,  Editura Curtea Veche Publishing, Centrul Cultural German Iasi, Hotel Astoria, Hotel Traian

Organizatori:  Cluburile Rotary din Iasi

INFO

facebook.com/events/

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Uber Eats s-a lansat la Iași

SHARE Talks Iași | Congress Hall

Expoziția de pictură LIBERTÀ, semnată de Andrei PENNAZIO

„Interese umane – Sensul vieții”, prelegere dedicată Zilei Internaționale a Filosofiei

Scrie un comentariu: