Casa Vanatorului / Concert Canaf – Excentric Band

Canaf si Excentric Band te asteapta vineri, 17 august incepand cu orele 20.00, la Terasa Casa Vanatorului, in parcul Expozitiei, Copou.

Pana la emisiunea-concurs “Vocea Romaniei”, aproape nimeni nu stia cine este Iulian Canaf. Dar a fost suficient sa apara pe scena o singura data, pentru ca publicul sa-l adopte definitiv.

In 1999, la 26 de ani, Iulian Canaf pasea in clubul Escape, situat pe stravechea strada Lapusneanu din Iasi, la parterul unui cinematograf. Era o seara dedicata bluesului, iar dupa ce atmosfera s-a mai incins, unul dintre membrii trupei care concerta l-a chemat pe amicul Canaf pe scena si l-a provocat sa cante. Publicul a fost in delir!

Viata lui Canaf a fost una linistita pana cand in casetofonul lui a intrat o caseta cu A. G. Weinberger. Acordurile de blues l-au „scurtcircuitat”. A fost dragoste la prima vedere. Si-a propus sa ajunga sa aiba o trupa proprie si sa traiasca momentul in care va putea canta alaturi de idolul lui. Visul de a-si infiinta o trupa s-a realizat repede.

Excentric Blues Band a cunoscut un mare succes local si regional. Trupa a reusit sa obtina premii la festivaluri importante din tara si din strainatate, iar acum doi ani a castigat Festivalul de Jazz de la Sibiu. EBB exista si in prezent, insa intr-o cu totul alta formula decat cea initiala, membrii ei fiind din mai multe parti ale tarii. Pe langa EBB, Iulian Canaf canta si cu bandul propriu, Canaf Band, cu care onoreaza concertele din Iasi.

Pentru a deschide ochii si urechile romanilor cu privire la muzica, Iulian Canaf a acceptat sa concureze la megaproductia „Vocea Romaniei”. Timiditatea si modestia l-au facut sa se simta rusinat initial. Colegii de trupa si prietenii care credeau in el l-au incurajat.

Vineri, 17 august Canaf va asteapta la Terasa Casa Vanatorului incepand cu orele 20.00

REZERVARI

Tel:  0748 200 800

INFO

www.casavanatoruluiiasi.ro

facebook.com/casavanatorului.iasi

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: