Concert Bogdan Vladau, duminica, in Viper Club

Iulius Mall Iasi-concert viber club
Viper Club din Iulius Mall Iaşi îi invită pe toţi petrecăreţii la un eveniment cu multă bună dispoziţie, unde se vor bucura de compania lui Bogdan Vlădău. Îndrăgitul cântăreţ esteinvitatul special al petrecerii de duminică, 26 octombrie 2014, prin care se sărbătoreştenoul look al Viper Club. De la ora 20.00, Bogdan Vlădău va încinge atmosfera cu ritmuri energice, ingredientul cheie al unui seri antrenante.

Destinaţia de petrecere a timpului liber, cu o tradiţie de 14 ani pe piaţa locală, îşi aşteaptă clienţii într-un spaţiu modernizat, atractiv şi jucăuş. Pentru ieşenii puşi pe distracţie, Viper Club a fost reamenajat, oferind acum mecanisme performante de bowling, mobilier confortabil şi dotări de cea mai înaltă calitate. Toate acestea creează un ambient relaxant, ideal pentru întâlnirile cu prietenii.

Viper Club oferă numeroase posibilităţi de recreere, pe gustul tuturor clienţilor săi. Cei pasionaţi de tehnicile şi strategiile de biliard au la dispoziţie 22 de mese profesionale, la care se adaugă una pentru snooker. Persoanele doritoare îşi pot testa priceperea la tenis pepatru mese speciale, amatorii de bowling pot încerca cele şase piste noi, iar cei care se destind ţintind cu săgeţi sunt invitaţi la darts. Indiferent de opţiunea lor, Viper Club garantează distracţia în lumea minunată a jocurilor.

INFO

W: www.iuliusmall.com

E: pr@iuliusmall.com

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: