Concert ”arms and sleepers”[USA] @Underground Pub

arms and sleepers

Trupa americană arms and sleepers aniversează al 10-lea an de activitate și, cu această ocazie, vor concerta în Europa, în luna mai, într-o formulă inedită de “full live band”. Sunteti asteptati in Underground Pub, Iași, 19 mai 2016, ora 21.00.

În deschidere: Maria Magdalena [DJ set] & Showberry [LIVE].

ARMS and SLEEPERS [USA] este una din trupele importante ale genului trip-hop/post-rock care, până în prezent, a lansat nu mai puţin de 16 albume și EP-uri, a compus muzică pentru filme și TV, și a susţinut numeroase concerte în America de Nord, Europa și Asia.

Trupa americană s-a format în 2006 şi-i include pe Max Lewis (Boston, MA) și Mirza Ramic (Portland, ME) care au experimentat diferite modalități de îmbinare a stilurilor muzicale, ignorând tiparele, impunându-se astfel pe scena internaţională underground.

ARMS and SLEEPERS oferă publicului o experienţă unică, atât auditivă, prin sound-ul lor intens, cu texturi variate şi straturi complicate, eliberate de orice constrângeri de gen, cât şi vizuală, show-urile lor fiind ambientate cu efecte vizuale create de diferiți artiști din domeniu.

SHOWBERRY [Iași] te dă în spectacol și se joacă cu atomii. Acest proiect s-a născut din dorința de a experimenta o formă de libertate și dilatare a ființei printr-o fuziune de arte: muzică și instalații vizuale.

Proiectul de artă contemporană, o producție marca Showberry, propune un ambient senzorial, în care simțurile devin fenomene ale imaginarului, iar Universul începe în acel moment și se reproduce la nesfârșit. Stilurile muzicale abordate se încadrează în genul downtempo: de la ambiental, experimental și IDM până la trip-hop și jazz.

Acest performance a reușit să înglobeze forme de expresie muzicală și artistică, atât prin instrumente din diferite culturi și sfere muzicale, din trecut și din prezent, cât și prin efecte sonore, metode de sampling și instalații vizuale.

Artiști: Avantgarde: synth, FX, mixing și concept, Alien: sampling și mixing, Adriano: instrumente etnice (bol tibetan, didgeridoo, shaker, rain stick, tobă), Alexandru Nechifor: saxofon și clarinet, Ioana Bodale: instalații vizuale.

REZERVARI

Pret bilet: 20 lei. Telefon: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00)

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Email: contact@undergroundpub.ro

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: