Concert Arch Enemy la Arenele Romane, 18 ianuarie 2012

afis Arch Enemy in Romania

Miercuri, 18 ianuarie 2011, trupa Arch Enemy va sustine primul sau concert in Romania la Arenele Romane din Bucuresti. Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment si face parte din turneul de promovare al albumului ”Khaos Legions“, cel mai recent material discografic al trupei.

Organizatorii evenimentului, vor pregati o surpriza pentru deschiderea concertului. Surpriza este chiar formatia din deschiderea concertului, al carei nume va ramine secret pină la urcarea pe scena. Singurele detalii oferite releva faptul ca trupa – surpriza se caracterizeaza prin energie, sound modern, putere si inovatie.

Trupa Arch Enemy a luat fiinta in 1996 la initiativa lui Michael Amott, fost membru al trupei Carcass. Pina in 2000 trupa a lansat 3 albume, insa succesul a venit o data cu sosirea in trupa a Angelei Gossow. Suedezii au avut de-a lungul carierei ocazia sa concerteze pe aceeasi scena cu Dark Tranquillity, Megadeth, Judas Priest, Slayer, Anthrax, Rob Zombie, Children of Bodom sau In Flames.

ARCH ENEMY – NEMESIS (LIVE IN TOKYO!)

“Khaos Legions” a fost lansat la finele lunii mai a acestui an, iar turneul de promovare al acestui album ii aduce pe membrii trupei Arch Enemy pentru prima oara in Romania. Fanii death metal-ului vor avea astfel ocazia sa asculte live atit melodii de pe cel mai recent album al trupei cit si piesele ce i-au facut celebrii.

Bilete Arch Enemy

Pretul pentru biletele Arch Enemy variaza in functie de perioada de achizitionare, astfel:

– 105 lei – intre 1 decembrie 2011 si 17 ianuarie 2012

– 120 lei – in ziua concertului  bilet Concert Arch Enemy la Bucuresti

Biletele pot fi achizitionate online pe www.eventim.ro si prin reteaua Eventim.

Locatie: Arenele Romane

Adresa: Parcul Carol, Str. Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti

Sursa: iconcert

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: