Concert ANTRACT cu sunet 3D – Premiera in Romania! | ONLINE

In deschidere DJ R.A. (15 minute pana intra toata lumea pe VStage.ro). Productie scenotehnica piramidala unicat in Romania. Productie audio: 3D in premiera in Romania

Pentru că tehnologia ne permite să experimentăm noi senzații vizuale și sonore, acest eveniment este o provocare pentru cei care vor dori să experimenteze aceste noi tehnologii. Scena va fi piramidală, 360 grade, cu o cantitate impresionantă de echipamente de lumini si efecte speciale, dar marea noutate va fi această nouă redare a sunetului care va permite ca spectatorii să audă concertul ca și cum s-ar plimba printre instrumentiști.

“Așteptăm cu nerăbdare să ne întâlnim cu cei ce vor dori să pășească  într-o lume noua, într-o alta dimensiune! Despartiti si totusi impreuna!” declară Bobiță Cătușanu, liderul trupei Antract.

Sunetul 3D este produs prin intermediul unei tehnici, denumita binaural , facuta cu ajutorul a doua microfoane pozitionate in asa fel incat la redarea sunetului captat, ascultatorul sa aiba impresia ca se afla in aceeasi camera cu sursa care a produs sunetul.

Tehnica ce sta la baza sunetelor 3D isi are originea in proiectarea theatrophone-ului dispozitivul telefonic inventat de inginerul francez Clement Ader, prin intermediul caruia erau difuzate piesele de teatru si opera in Paris la finalul anilor 1800.

Light designerul evenimentului este Andrei Predut.

BILETE

Pentru bilete CLICK AICI. Pret bilet: 25 – 50 lei

INFO

bilete.vstage.ro

PE ACEEASI TEMA:

Luna Amară și Crossbone la Miss URF | RocknRolla

VAMA | Arenele Romane

Classic Unlimited | Muzeul Poezie(i) Iasi

Concertele violonistului DAVID GARRETT din România au fost reprogramate

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Turneul international Romanian Music Journey ajunge si la Iasi

Expozitia de arta ”Dante ilustrat de copii” | ACCADEMIA DI ROMANIA IN ROMA

Expoziție și lansare de catalog la Muzeul de Artă „Bronzuri din patrimoniul Muzeului de Artă Iași”

SanoPass lansează abonamentele de fitness cu servicii medicale incluse

Scrie un comentariu: