Concert aniversar RAVA

* Vineri, 25 noiembrie, ora 21.00 * Underground Pub (Galeriile comerciale Stefan cel Mare, la demisol) * intrare libera

La 5 ani de existenta, RAVA isi asteapta fanii la inregistrarea DVD-ului aniversar

Trupa RAVA sarbatoreste 5 ani de existenta si isi invita fanii vineri, 25 noiembrie, in Underground The Pub din Iasi, incepand cu ora 21.00, pentru un show live incendiar ce va fi inregistrat pe DVD (audio si video) si lansat ulterior.

Concursurile cu premii, invitatii speciali ce vor concerta impreuna cu trupa, sesiunea de autografe si diversele surprize vor face din aniversarea Rava un spectacol memorabil. Seara va continua cu un after-party alaturi de membrii trupei: Lucian Curelaru (voce, clape), Bogdan Hapliuc (chitara, voce), Eduard Butucel (chitara), Laurentiu Dumescu (bas) si Codrin Murariu (tobe).

Revenio Ad Veritatem Aeternam (de obicei abreviat RAVA)  a fost infiintata la Iasi in 2005 si a debutat in 2009 cu EP-ul “Super Magic Love”. Aceasta prima aparitie discografica a beneficiat de o intensa promovare si mediatizare, care au dus la includerea acesteia in topul celor mai bune zece debuturi muzicale nationale pe anul respectiv, o initiativa a ziarului “Cotidianul”. RAVA a devenit treptat tot mai cunoscuta si mai apreciata in tara, prin participari la numeroase concerte, concursuri de muzica (intre care editia din 2009 a Global Battle of the Bands) si festivaluri (Rock la Mures 2008, Stufstock 2010, Bucovina Rock Castle Festival 2011), figurand inclusiv pe doua compilatii muzicale autohtone, “Manifest Yourself 2” (2007) si “One Day Uploaded Mix Nr. 2: Is This Thing On?” (2009). De asemenea, formatia s-a bucurat de aparitii la televiziune, radio si in presa scrisa, reusind sa atraga atentia in mod pozitiv asupra muzicii rock iesene.

Impartind un sound relativ asemanator, RAVA a cantat alaturi de nume consacrate, precum Grimus, The Amsterdams, Zdob si Zdub, Luna Amara, Urma sau Alternosfera.
In concordanta cu atitudinea nonconformista a membrilor formatiei, sound-ul RAVA combina elemente metal, ska, psychedelic, grunge, drum’n’bass sau progressive.

In prezent, trupa lucreaza la finalizarea pieselor pentru prima aparitie full-length din istoria trupei, album ce va marca tranzitia catre versuri in limba romana ale pieselor.

Componenta RAVA:
Lucian Curelariu – voce, clape;
Bogdan Hapliuc – chitara electrica, voce;
Eduard Butucel – chitara electrica;
Laurentiu Dumescu – bas;
Codrin Murariu – tobe.

Intrarea este libera.

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: