Concert aniversar byron 10 ani @Casa de Cultura a Studentilor Iasi

byron

Primul concert byron a avut loc pe 1 decembrie 2006. De atunci, trupa a lansat nouă materiale discografice, dintre care două concerte live difuzate de HBO România, și a susținut sute de concerte în toată țara, atât în cluburi renumite de live cât și la cele mai mari festivaluri. Concertul aniversar de la Iași va avea loc vineri, 11 noiembrie 2016, la Casa de Cultură a Studenților.

Fiți alături de byron feat Muse Quartet în această toamnă în turneul aniversar de 10 ani! Pentru patru date din turneu, la Cluj, Timișoara, Iași și București, trupa a pregătit un show deosebit, cu invitați speciali și o componentă multimedia modernă și imersivă!

Baietii pregatesc un show cu totul deosebit, cu o componenta multimedia accentuata (video mapping, lumini inteligente), iar alaturi de ei pe scena se vor afla si fetele de la Muse Quartet. In plus, in deschiderea concertului vom avea parte de niste invitati speciali: trupa Pinholes infiintata la Iasi in 2011. Concertul va fi insotit de lansarea unui box-set aniversar in editie limitata care va cuprinde intreaga discografie a trupei.

byron canta rock cu influente diverse, iar in cei 10 ani de activitate au lansat 6 albume de studio si 3 DVD-uri live. Sunt obisnuiti sa cante atat pe scene mari de festival in fata a mii de spectatori cat si wireless, neamplificat, pentru o mana de oameni. Au filmat un concert in Salina Turda (la 100 de metri adancime) pentru ca era o provocare de neratat, au compus coloana sonora pentru un serial original HBO Romania, au filmat un nou concert „Electric Marching Band”, de data asta intr-o sala de teatru cu o fanfara militara si un cor de elevi, iar mai recent disc, „Eternal Return” a fost inregistrat in High Resolution la Dublin in celebrele studiouri Windmill Lane.

BILETE

Biletele costă 30 de lei până pe 28 octombrie (număr limitat de bilete), 40 de lei pana pe 11 noiembrie și 50 de lei la intrare, în seara concertului.  Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX – Telekom, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara).

INFO

Casa de Cultura a Studentilor

Str. V. Conta 30, Iasi

www.facebook.com/CCSIASI

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: