Concert Andrea Bocelli la Romexpo, 25 mai 2013

afis_bocelli_2013

Dupa ce romanii au asteptat ani intregi un concert sustinut live de Andrea Bocelli, imediat dupa anuntarea acestuia s-au grabit sa isi achizitioneze bilete cat mai aproape de idolul lor. Si cum cererile de bilete au depasit toate asteptarile, organizatorii concertului – Project Events, au fost nevoiti sa schimbe locatia, pentru ca un numar mai mare de romani sa aiba ocazia sa il asculte live pe unicul si inegalabilul Andrea Bocelli.

Maestrul Bocelli va fi insotit de invitatele sale speciale: sopranele ce formeaza grupul DIV4S!

Este pentru prima oara cand cel mai iubit tenor din lume va concerta in Romania! Concertul artistului se anunta inca de pe acum unul de zile mari, din care nu vor lipsi „Time to Say Goodbye”, „Vivo Per Lei” sau “Nessun Dorma”… A fost nevoie de mai mult de un an de negocieri pentru a convinge managementul artistului sa il aduca in tara noastra pe Andrea Bocelli.

ANDREA BOCELLI

Inzestrat cu una dintre cele mai deosebite voci din lume si avand o cariera fenomenala marcata de aceeasi masura a unicitatii, Andreea Bocelli a intrepatruns cu succes  muzica clasica cu cea  comerciala. De-a lungul timpului, Bocelli a scris cateva pagini in istoria muzicala atingand cele mai inalte pozitii ale topurilor internationale, vanzand zeci de milioane de albume in intreaga lume. Prezenta sa in cele mai inalte pozitii ale topurilor este unica si incontestabila, patru dintre albumele sale ajungand simultan in topurile US, cucerindu-si audienta din toate colturile lumii cu vocea sa formidabila dar si cu pasiunea cu care isi interpreteaza fiecare melodie.

DIV4S?

DIV4S este un ansamblu de 4 soprane ce provin din Italia, creat din dorinta de a dezvolta un nou concept muzical. Acest ansamblu aduce o interpretare inovatoare a celor mai celebre lucrari muzicale din istorie. Piese semnate de Mozart, Bellini, Verdi si Puccini au fost re-aranjate pentru a se plia perfect pe cele patru voci dar intotdeauna tinand cont de partiturile originale. Repertoriul lor variaza de la cele mai renumite opere, la piese apartinand unor stiluri contemporane precum pop.

Denise, Isabella, Vittoria si Sofia, toate tinere si instruite in stilul clasic, au debutat la Roma in 2009, alaturi de maestrul Andrea Bocelli. De atunci, in afara de prestigioasa si continua colaborare cu maestrul, ele au performat si in cadrul foarte multor evenimente culturale, evenimente internationale si show-uri TV. Acestea atrag permanent audiente largi si review-uri pozitive, atat in Italia cat si pe plan international. Deseori acestea sunt laudate pentru pregatirea lor dar si pentru originalitatea proiectului lor. In 2010, DIV4S a avut foarte multe aparitii la evenimente notabile din Italia, printre care si la Festivalul de muzica de la Sanremo, dar si afara tarii, la Atena, Dublin, Manchester, Singapore, Belgrad, etc … In 2011, programul lor a fost si mai incarcat decat in anii precedenti, acestea concertand in orase precum Varsovia, Praga, Berlin, Paris, New York, Las Vegas, Moscova… etc.

BILETE

Toti admiratorii artistului trebuie sa stie ca biletele au preturi cuprinse intre 150 de lei si 1400 de lei si  se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1.

Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe biletoo.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro si myticket.ro.

INFO

www.ProjectEvents.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , ,

1 comentariu la “Concert Andrea Bocelli la Romexpo, 25 mai 2013”

  1. Petrescu Elisabeta says:

    Vand bilet ANDREEA BOCELLI – 450 RON ( pretul biletului 550 ) primele randuri.

Scrie un comentariu: