Concert Andra, in parcare la Carrefour Era/ 13 septembrie

Caravana Bonux se opreste joi la Iasi, la Carrefour Era Shopping Park.

concert andra carrefour era iasi

„Va sosi la Iasi o caravana Bonux si vor fi numeroase surprize”, a precizat Bogdan Carapanu, organizatorul evenimentului. Dupa-amiaza, incepand cu ora 17.30 va avea loc un concert sustinut de Andra, in cadrul caruia iesenii pot  asculta cele mai cunoscute melodii ale artistei. Recitalul va avea loc in parcarea complexului. De asemenea, in primele doua saptamani ale lunii septembrie, la Carrefour Era exista mai multe promotii cu oferte atractive.

„Intre 1 si 16 septembrie, ERA va ajuta sa va prelungiti vacanta si in acelasi timp sa investiti in educatia copilului dumneavoastra. In aceasta luna, ERA va asteapta cu urmatoarele surprize: 100 de vouchere la salonul Motz’art, 30 de ghiozdane pline cu tot ceea ce trebuie pentru scoala si marele premiu, o vacanta pentru toata familia la Technisches Museum, Viena, unul dintre cele mai spectaculoase muzee din Europa!”

Pentru ca iesenii sa castige unul dintre aceste premii, ei trebuie sa faca cumparaturi in valoare de 200 de lei din Carrefour Era si apoi sa se inscrie la tragerea la sorti.

Sursa: Ziarul de Iasi; autor: Lidia Rusu

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: