Concert Alternosfera @Underground Pub

alternosfera-iasi

Inca o data, Alternosfera se intoarce la publicul minunat din Iasi, intr-o seara speciala, seara de dinaintea Sarbatorii Floriilor. Poate nicicand “florile de mai” nu au fost mai aproape.

Componenta: Marcel Bostan, Marin Nicoara, Serghei Aladin, Dima Scripnic, Eugen Berdea

Alternosfera a fost fondată în 1998. Pe parcursul anilor, formaţia şi-a schimbat componenţa, având în prezent doar 2 persoane din formula iniţială, Marcel şi Marin. În primii ani formaţia îşi căuta tematica şi stilul, experimentează cu diverse instrumente, acumulează experienţă si înregistreaza primele demo-uri.

In luna februarie a anului trecut formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la ALTERNOSFERA au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania.

Alternosfera a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste  50.000 de spectatori.

BILETE SI REZERVARI

Biletele se vor putea achizitiona in seara evenimentului, de la intrarea in club, la pretul de 25 lei. Telefon pentru rezervari: 0735 004 001 (intre orele 18.00-22.00).

INFO

Underground Pub

Galeriile comerciale Stefan cel Mare – demisol (jos la spirala)

Mobil: +4 073 500 4001

Email: contact@undergroundpub.ro

Program: zilnic: 20:00 – 6:00

FB: www.facebook.com/Undergroundthepub

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: