Concert de mai pentru fanii ALTERNOSFERA din Iasi

concert-afis-2014-Alternosfera. Iasi. 23 maiTrupa ALTERNOSFERA din Republica Moldova va sustine in luna mai o serie de concerte pentru fanii de dincoace de Prut, concertul din Iasi fiind programat pentru vineri, 23 mai 2014,  in Underground Pub (Galeriile Comerciale Stefan Cel Mare).

In luna februarie a acestui an formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre METALHEAD.ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la ALTERNOSFERA au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania.

Multumim celor care au votat Alternosfera la categoria – Best Romanian Alternative Rock Band in pofida mai multor voci care reprosau ca Alternosfera nu este o trupa din Romania. Da, suntem si vom ramane a fi o formatie din Republica Moldova, care canta si va continua sa cante in limba romana. Muzica, si in particular muzica Alternosferei nu are cetatenie sau nationalitate. Lasam la latitudinea fiecaruia sa decida daca voteaza in viitor cetatenia sau limba in care se canta. Marcel Bostan, Alternosfera

Alternosfera a lansat in martie 2013 albumul Epizodia, continuare a albumului Virgula, editat cu cateva luni inainte. Turneele de promovare ale celor doua albume s-au desfasurat in 14 orase din Romania si Republica Moldova, in fata a peste  50.000 de spectatori.

Concertul este programat sa inceapa in jurul orelor 22:00, iar accesul publicului se va putea face incepand cu orele 20:30.

BILETE

Biletele se pot achizitiona la pretul de 25 lei in seara evenimentului.

INFO

Mai multe detalii: www.facebook.com/events/656595327711505

www.alternosfera.com | www.facebook.com/alternosfera | www.soundcloud.com/alternosfera |

http://instagram.com/alternosfera | www.twitter.com/ALTERNOSFERA

 

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Scrie un comentariu: