Concert Alexandra Stan

Alexandra Stan, care a devenit foarte populara datorita hitului “Mr. Saxobeat”, va canta vineri, 14 ianuarie 2011, incepand cu ora 23.00, in Pub 25 (zona Tudor Vladimirescu).

Intrarea la concert este libera.

Tanara interpreta din Constanta a fost descoperita de Marcel Prodan si Andrei Nemirschi in urma participarii acesteia la Festivalul Mamaia din 2009. A debutat cu melodia “Lollipop (Param Pam Pam)”, cu care a facut atmosfera in majoritatea cluburilor din tara. Dupa succesul obtinut cu “Lollipop” (“Acadeaua”), Alexandra Stan a revenit in atentia publicului cu piesa “Show me the way”. In vara anului trecut, vocea Alexandrei Stan s-a facut auzita pe posturile de radio si la canalele TV de muzica alaturi de trupa Hi-Q. Melodia pe care o interpreteaza alaturi HI-Q, “Mor de dor”, are priza la public si in prezent. Odata cu lansarea single-ului “Mr. Saxobeat”, Alexandra Stan a devenit cunoscuta si in afara granitelor, rivalizand in privinta popularitatii cu Inna. Piesa ei a fost saptamana la rand pe locul I in topurile din Turcia. Versurile “Bring me up/Bring me down/Playing sweet/ Make me move/ like a freak/Mr. Saxobeat” sunt fredonate insa si in Marea Britanie, SUA, Canada, Cehia si Rusia.

Autor: Loredana Oprea (Ziarul de Iasi)

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

Discuţie despre lucrarea ”Banner” (de Dan Acostioaei) cu Dan Acostioaei şi Nebojša Milikić, moderată de către Vahida Ramujkić.

Russian Cossack State Dance Company, cea mai buna companie ruseasca din lume vine la Iasi

Seara de film german: Herta Müller – Alfabetul fricii(2015, 56 min)

Artisti romani participa la Designblok – Prague Design and Fashion Week 2017

Cuvinte cheie: ,

Scrie un comentariu: