Concert Al Di Meola la Cluj

Marţi, 1 noiembrie 2011, Al Di Meola va susţine primul său concert la Cluj-Napoca. Faimosul chitarist va concerta pe scena Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, în cadrul unui eveniment organizat de Diesel Events ce va fi deschis de Trio Zamfirescu.

Al-Di-Meola-afis

Afisul concertului

Al Di Meola este recunoscut in toata lumea ca unul dintre cei mai influenti chitaristi ai generatiei sale. Talentul si pasiunea nemarginita pentru muzica l-au propulsat pe Di Meola de 4 ori in virful topului celor mai importanti chitaristi de jazz ai lumii, realizat de Guitar Player Magazin. La Cluj-Napoca, Al Di Meola va fi insotit de grupul sau New World Sinfonia.

Evenimentul va fi deschis de un recital al Trio Zamfirescu, cei trei chitaristi ce au concertat in aceasta vara in deschiderea Omara Portuondo si Orquesta Buena Vista Social Club.

Bilete Al Di Meola la Cluj-Napoca

Biletele pot fi achizitionate de la Diesel Club sau de la casieria Teatrului National din Cluj-Napoca. Pentru bilete se pot face rezervari care sunt valabile 48 de ore, iar in cazul in care persoanele doritoare nu sunt din localitate, plata se poate face prin banca, iar biletele pot fi apoi ridicate inclusiv in ziua evenimentului.

Preturile biletelor pentru concertul pe care Al Di Meola il va sustine la Cluj-Napoca variaza in functie de distanta fata de scena.

Categoria I: 50 lei
Categoria II: 70 lei
Categoria III: 100 lei
Categoria IV: 150 lei
Categoria V: 200 lei
Categoria VI: 300 lei

Foto: www.shorefire.com / Francesco Cabras

Sursa: iconcert.ro

ULTIMELE ARTICOLE PUBLICATE:

DEGEȚICA | Teatrul Luceafarul Iasi

Mireasa mortului | Cinema Ateneu

Inimă de foc: Neînfricata | Cinema Ateneu

Downton Abbey: O nouă eră | Cinema Ateneu

Cuvinte cheie: , , ,

Scrie un comentariu: